چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
کد خبر: ۵۵۰۶۸

روسیه استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را «بی اساس» خواند

روسیه استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را «بی اساس» خواند
دمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، پس از نشست غیرعلنی شورای امنیت برای بررسی ادعای فروش پهپادها توسط ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، این اتهامات را «بی‌اساس» و «بهانه‌هایی ساختگی» تلقی کرد که غرب برای فشار آوردن به ایران و روسیه انتخاب کرده است.

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، پس از نشست غیرعلنی شورای امنیت برای بررسی ادعای فروش پهپادها توسط ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، این اتهامات را «بی‌اساس» و «بهانه‌هایی ساختگی» تلقی کرد که غرب برای فشار آوردن به ایران و روسیه انتخاب کرده است.

 به دنبال ادعای آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مبنی بر فروش پهپادها توسط ایران به روسیه برای به کارگیری در جنگ اوکراین، دمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، پس از نشست غیرعلنی دیروز شورای امنیت سازمان ملل که قرار بود آمریکا، فرانسه و انگلیس در آن دوباره این ادعا را برای بررسی مطرح کنند، در جمع خبرنگاران گفت که روسیه فقط از پهپادهای ساخت داخل در جنگ اوکراین استفاده می‌کند.

پولیانسکی در این باره بیان کرد: ما صنعت پهپادسازی خودمان را داریم که چیزهای مورد نیازمان در این جنگ را برایمان می‌سازد و این‌ها تماما اتهامات همکاران غربی ما هستند.

پولیانسکی با اشاره به این‌که هیچ شواهد و مدارکی برای اثبات این ادعای کشورهای غربی به شورای امنیت سازمان ملل ارائه نشده است، گفت: هدف همکاران غربی ما روشن است؛ آن‌ها سعی دارند هم‌زمان به دو هدف بزنند، این که با پیش کشیدن بهانه‌ای ساختگی هم‌زمان به ایران و روسیه فشار بیاورند.

این دیپلمات روس، گفت که غرب با «رویه شرم‌آور همیشگی‌اش تلاش می‌کند با اتهام این که ایران از قطعنامه 2231 شورای امنیت تخطی کرده است، به ایران فشار بیاورند. هیچ‌گاه هیچ مدرکی[ در این باره] به شورای امنیت ارائه نشده است.»

او این اتهامات را «مهمل» و «بی‌اساس» تلقی کرد.

به گفته پولیانسکی، این اتهامات موجب پیچیده‌ شدن مذاکرات احیای توافق هسته‌ای[برجام] خواهد شد.

این دیپلمات ارشد روس در این باره گفت: آمریکا تا کنون تمایلی واقعی برای بازگشت به اجرای برجام نشان نداده است. علاوه بر این، آن‌ها به اعمال تحریم‌های غیرقانونی یک‌جانبه علیه ایران ادامه می‌دهند. همکاران غربی ما که مشتاقند از رژیم کی‌یف به هر طریقی حفاظت کنند، در تمایل برای اتهام‌زنی به ایران کوته‌بینند.

او بیان کرد: این اقدامات، اقداماتی غیرمعقول و تحریک‌آمیزند که می‌توانند منجر به پیچیده‌تر شدن روند حساس مذاکرات احیای توافق هسته‌ای شوند.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی