۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۰۹
پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
کد خبر: ۵۵۰۸۰

شهرداری تهران: سطل‌های زباله جمع‌آوری شده به محل‌های خود بازگردانده شد

شهرداری تهران: سطل‌های زباله جمع‌آوری شده به محل‌های خود بازگردانده شد
حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در هفته‌هایی که با حوادث و اغتشاشاتی در شهر تهران روبه‌رو بودیم و به دلیل جلوگیری از راهبندان خیابان‌ها و همچنین جلوگیری از تخریب سطل‌های زباله، این سطل‌ها از برخی از نقاط شهر تهران(مرکز شهر) جمع‌آوری شد که با عادی شدن شرایط سطل‌های زباله به محل قبلی خود بازگردانده شد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: برای جلوگیری از تخریب سطل‌های زباله، این سطل‌ها از برخی از نقاط شهر تهران(مرکز شهر) جمع‌آوری شد که با عادی شدن شرایط سطل‌های زباله به محل قبلی خود بازگردانده شد.

حسین نظری امروز در نشست خبری خود در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب و در حاشیه برگزاری هجدهمین نمایشگاه حمل و نقل، عمران و خدمات شهری شهر هوشمند، مدیریت جامع شهری، ماشین آلات و صنایع اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب وضعیت قابل توجهی را در برگزاری نمایشگاه‌ها دارد و در طی آن دستاوردهای خوبی به وجود می‌آید که می‌تواند در مسیر خدمت‌رسانی استفاده شود.

وی با بیان اینکه در همه جای دنیا نمایشگاه‌‌های بین‌المللی در حاشیه شهرها قرار دارند، گفت: این نمایشگاه نیز به لحاظ موقعیتی در حاشیه شهر قرار دارد، علاوه بر اینکه طراحی فاخر آن برای احداث نمایشگاه در سال‌های گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران به موضوع خدمات شهری شهرداری تهران و فرایند خدمت‌رسانی به شهروندان اشاره و تصریح کرد: تلاش می‌شود که خدمات مناسبی به شهروندان در حوزه مربوطه ارائه شود.

نظری درباره بازگرداندن سطل‌های زباله در برخی از نقاط شهر که به دلیل حوادث اخیر جمع‌آوری شده بود، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در هفته‌هایی که با حوادث و اغتشاشاتی در شهر تهران روبه‌رو بودیم و به دلیل جلوگیری از راهبندان خیابان‌ها و همچنین جلوگیری از تخریب سطل‌های زباله، این سطل‌ها از برخی از نقاط شهر تهران(مرکز شهر) جمع‌آوری شد که با عادی شدن شرایط سطل‌های زباله به محل قبلی خود بازگردانده شد.

وی همچنین در خصوص طرح ویژه مدیریت شهری برای رفت و روب و نگهداشت شهر تهران گفت: این موضوع به صورت ویژه در دستور کار شهرداری تهران و شورای شهر قرار گرفته و در قالب کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران، طرح اشاره شده مورد بررسی و چکش‌کاری قرار گرفته و انشاالله پس از تأیید، اجرا خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به تأکید شهردار تهران درخصوص نگهداشت و رفت‌و روب شهر گفت: با توجه به مشکلاتی که درخصوص قرار داد برخی پیمانکاران در حوزه خدمات شهری وجود داشت، این قراردادها مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت تا بتوانیم شرایط خوبی را به لحاظ رفت و روب در شهر تهران داشته باشیم.

روزانه 6هزار تن زباله در شهر تهران جمع‌آوری می‌شود

محمدمهدی عزیزی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در این نشست با اشاره به طرح ویژه کمیسیون خدمات شهری در ارتباط با نگهداشت و رفت و روب در شهر تهران گفت: جلساتی با کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران در برخی از مناطق برگزار شده است که در راستای اجرای طرح اشاره شده خواهد بود.

وی با اشاره به بحث برنامه‌ریزی سازمان پسماند جهت کاهش مخازن در پایتخت گفت: یکی از اهداف و برنامه‌ریزی ما استفاده بیشتر از ماشین ‌آلات و کاهش استفاده از کارگران خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه روزانه حدود 6هزار تن زباله در شهر تهران جمع‌آوری می‌شود، گفت: از این میزان 5 هزار و 200 تن به محل آرادکوه منتقل می‌شود و میزان زباله در شهر تهران و برخی از شهرها از جمله شیراز و مشهد متفاوت است چرا که در شهرهای اشاره شده روزانه یک هزار تن زباله جمع‌آوری می‌شود.

 
 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی