۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۴۰
شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۵۵۲۴۸

معاون استاندار کردستان: شب ۱۶ مهرماه در خیابان شهدای سنندج سنگربندی شده بود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: شب 16 مهرماه در خیابان شهدای سنندج سنگربندی می‌شود، با حمله به فروشگاه تعاون روستایی، لباسشویی و یخچال را بیرون می‌کشند و آتش می‌زنند، نایسر دیرالزور شده بود، خانمی فریاد می‌زند اسلحه اینها(نیروی انتظامی)، پلاستیکی است و همین باعث می‌شود کومله سوءاستفاده کند، به سمت نیروهای ما تیراندازی کند و پاسدار «بامدی» شهید شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: شب 16 مهرماه در خیابان شهدای سنندج سنگربندی می‌شود، با حمله به فروشگاه تعاون روستایی، لباسشویی و یخچال را بیرون می‌کشند و آتش می‌زنند، نایسر دیرالزور شده بود، خانمی فریاد می‌زند اسلحه اینها(نیروی انتظامی)، پلاستیکی است و همین باعث می‌شود کومله سوءاستفاده کند، به سمت نیروهای ما تیراندازی کند و پاسدار «بامدی» شهید شود.

مهدی رمضانی عصر امروز در نشست اعضای شورای اطلاع‌رسانی استان کردستان که با حضور مسوولان رسانه‌ها در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: 43 سال از عمر این نظام مبتنی بر دین و بندگی خدا می‌گذرد، اینکه تا چه حد به آرمان‌ها مقید بوده‌ایم جای بحث دارد، امام خمینی فرمودند، «جمهوری اسلامی»، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد، نگفت حکومت اسلامی،؛ ما در مسیر حکومت اسلامی هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: ما نمی‌توانیم مهر صددرصد تایید بر همه رفتارها و سکنات و کنش‌های مسوولان و همه سیاست‌های جمهوری اسلامی بگذاریم. قطعی اینترنت جریان اطلاع‌رسانی را کند می‌کند اما متوقف نمی‌کند، بعد از فته 78 و 88 که دشمن در جنگ هشت ساله به اهداف نرسید در 88 به جنگ احزاب رساندند و چون زمینه‌ها از جمله دغدغه‌های معیشتی در جامعه بود در سال 96 از این محمل استفاده کردند تا یک جنگ داخلی را رقم بزنند.

به گفته وی، فتنه 1401 یک فتنه عقیدتی و فرهنگی است، اگر امروز دشمن شمشیر می‌کشد مال امروز و آنی نیست، بلکه پخت‌وپزها را انجام داده بودند و دنبال بهانه‌ای می‌گشتند که فوت خانم مهسا امینی که همه ما را متاثر کرد و رهبری فرمودند که فوت دختر جوان دل ما را سوزاند و رئیس جمهور 18 دقیقه با پدرش صحبت می‌کند و استاندار در منزل آنها می‌رود همه بیانگر تاسف همه مسوولان از فوت این دختر است، بهانه را فراهم کرد.

رمضانی اذعان داتشت: سوءاستفاده جریانات مرده مرده‌خور در این جریان برای ما محرز شد، در این جریان مردودی بخشی از نخبگان و سیاسیون را دیدیم که دم از حقوق بشر و هزار مساله بی‌ربط و باربط می‌زنند در جریان اغتشاشات لام تا کام حرف نزدند.

وی ادامه داد: دلیل سختی رسانه ایجاد مستلزم تحول‌بودن است، امپراطوری رسانه‌ای دشمن پول و قدرت و تفکر دارد،

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: نظام برای مردم امنیت فراهم کرده و رفاه نسبی وجود دارد، همه متاثریم از اینکه شکاف‌های طبقاتی وجود دارد و باید کار بکنیم و اما با وجود اینکه استاندار کردستان شبانه‌روز برای توسعه استان کار می‌کند روز 16 مهرماه در خیابان شهدای سنندج سنگربندی می‌شود، با حمله به فروشگاه تعاون روستایی، لباسشویی و یخچال را بیرون می‌کشند و آتش می‌زنند، نایسر دیرالزور شده بود اما هیچکدام از رسانه‌ها این واقعیت‌های تلخ را منعکس نکردند.

وی گفت: استاندار کردستان که نهضت آسفالت در نایسر که غیرقانونی احداث شده است، راه می‌اندازد به همه تکلیف می‌کند باید خانه کشتی، باشگاه و زمین چمن داشته باشد، آب سنندج باید گوارا شود، چرا باید نایسر فلسطین اشغالی شود، تیرهای چراغ برق را شکسته بودند، سنگ‌هایی با حدود 250 کیلوگرم وزن داخل خیابان آورده بودند، کدام نظام سیاسی اینقدر ملاطفت می‌کند با کسانی که روی صورتش چنگ می‌اندازند.

رمضانی روایت کرد: خانمی تو خیابان داد می‌زند که سلاح اینها(نیروی انتظامی) ساچمه‌ای پلاستیکی است و کومله سوءاستفاده می‌کند، می‌آید در خیابان شهدا سنندج تیر می‌زند و پاسدار «بامدی» شهید می‌شود، با قمه ریه «شیخی‌زاده» را بیرون می‌زنند.

وی یادآوری کرد: 7 هزار و 100 شهیده در کشور داریم که 566 آن مربوط به کردستان است، و اکنون کومله شعار «ژن، ژیان، آزادی» سر می‌دهد در حالیکه آنها زنان بانه‌ای و مریوانی را به بدترین وضع ممکن شهید می‌کردند.

معاون استاندار کردستان جمهوری اسلامی را مبرا از برخی شایعات خواند و گفت: چه کسی نسل‌کشی در کردستان که مطرح است، دیده‌، یا اینکه از نقشه کردستان خون می‌چکد، اینترنشال با تکنیک رسانه‌ای آتش‌زدن یک لاستیک در محله‌ای که فردی برای این رسانه ارسال کرده و پولش هم گرفته را سیاه‌نمایی می‌کند.

 
 

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی