۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۰۱
دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۵۵۳۹۶

واکنش سجادی به پوشش الناز رکابی در وزارتخانه: از راه رسیده بود، لباس رسمی نداشت

واکنش سجادی به پوشش الناز رکابی در وزارتخانه: از راه رسیده بود، لباس رسمی نداشت
حمید سجادی وزیر ورزش اظهار کرد: در تصاویر دیدار بنده با خانم رکابی هم حاشیه‌هایی ایجاد شد، چون می‌گفتند او حجاب خوبی نداشت. در حقیقت ایشان دو کلاه داشت و به دلیل اینکه از راه با لباس اسپرت رسیده بود لباس رسمی نداشتند. حتی یک تار موی ایشان هم بیرون نبود و این صحبت‌ها تنها حاشیه‌سازی است. دلیلی هم برای زود برگزار شدن دیدار ما وجود نداشت. چنین صحبت‌هایی اصلا وجود ندارد.

حمید سجادی وزیر ورزش در پاسخ به این سوال که چرا برخلاف سایر ورزشکارانی که از مسابقات بین‌المللی به ایران آمدند، با الناز رکابی جلسه بسیار فوری داشت؟ گفت: علت خاصی نداشت و ما همیشه برنامه ریزی می‌کنیم و معمولا سعی می‌کنیم در خدمت قهرمانان خود باشیم. دختران و پسران ما فرزندان ایران هستند. ایشان خودشان علاقمند بودند با بنده خیلی زود حرف بزنند. او سه بامداد رسید و در یکی از هتل‌های ورزشی تحت پوشش وزارت ورزش و کمیته اقامت داشتند. چند دیدار هم با مسئولان و افراد دیگر انجام دادند. حتی ایشان قبل از اینکه به وزارت ورزش بیایند، با آقای توماس باخ دیدار داشتند. او به عنوان نخستین ورزشکار ایرانی در تاریخ که به المپیک نرسیده است، با توماس باخ دیدار داشت که جای افتخار است. آقای باخ سوالاتی را از ایشان پرسیده بودند چون معاندین اطلاعات غلطی به او داده بودند که گویا وضعیت ایشان در کشور بسیار بد است.

او ادامه داد: این حاشیه سازی‌ها در حالی رخ داد که همه باید بدانند خانم رکابی فرزند ایران است و ما ارزش قهرمانان خود را که فرزند این آب و خاک هستند را می‌دانیم. درباره اتفاقی هم که افتاد ایشان خودشان توضیح دادند و من نمی‌توانم چیز دیگری بگویم‌. همان دلایل را حضورا به من توضیح داده و چند خواسته هم داشتند. ایشان ۳۲ سال دارد و ۲۲ سال است در این رشته فعال است. مربیگری و ورزش می‌کند اما به من گفت بیمه و سابقه کار ندارم. امنیت شغلی ندارم و دوست دارم باشگاه بزنم تا به جوانان آموزش بدهم. درخواست کردند کمکشان کنیم که خواسته زیادی هم نیست. چون عازم زنجان بود درخواست کرد زود دیدار کند.

 

وزیروزیر ورزش و جوانان در پایان اظهار کرد: در تصاویر دیدار بنده با خانم رکابی هم حاشیه‌هایی ایجاد شد، چون می‌گفتند او حجاب خوبی نداشت. در حقیقت ایشان دو کلاه داشت و به دلیل اینکه از راه با لباس اسپرت رسیده بود لباس رسمی نداشتند. حتی یک تار موی ایشان هم بیرون نبود و این صحبت‌ها تنها حاشیه‌سازی است. دلیلی هم برای زود برگزار شدن دیدار ما وجود نداشت. چنین صحبت‌هایی اصلا وجود ندارد.

 

منبع خبر : جماران
منبع: جماران
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی