يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
سه‌شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۱
کد خبر: ۵۵۴۹۳

توضیحات خانه موسیقی ایران درباره هنرمندان بازداشت‌شده

توضیحات خانه موسیقی ایران درباره هنرمندان بازداشت‌شده
خانه موسیقی ایران درباره آخرین وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت شده در چند هفته گذشته، اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه گفته شده: بخشی از هنرمندان بازداشت شده با خانواده‌های خود در این مدت تماس داشته و طبیعتا ما از شرح حال آن‌ها مطلع‌تریم، اما متاسفانه تعدای از هنرمندان فرصتی برای اطلاع به نزدیکان خود نداشته‌اند و پیگیر شناسایی و آزادی هرچه سریع‌تر این افراد هستیم.

خانه موسیقی ایران درباره آخرین وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت شده در چند هفته گذشته، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در متن این اطلاعیه با اشاره به همراهی خانه موسیقی، خانه تئاتر و خانه سینما درباره ایجاد شرایط آزادی هنرمندان بازداشت شده، توضیح داده شده است: «از اواسط مهر ماه، با توجه به وقایع اخیر و خبر بازداشت تعدادی از هنرمندان و بر اساس وظیفه اصلی هر نهاد صنفی در جهت حمایت کامل از اعضا خود اعضاء هیئت مدیره خانه موسیقی ایران، خانه تئاتر و خانه سینما گرد هم آمدند و با تشکیل کمیته‌ای تصمیم بر آن شد با مشورت گرفتن و همراهی تعدادی از وکلای طراز اول هرچه سریعتر زمینه آزادی هنرمندان موسیقی، تئاتر ، سینما و... را فراهم کنند.»

این نهاد اعلام کرده که در قدم اول، اسامی افراد را با پیگیری‌های هر صنف جمع‌آوری کرده که در قدم بعدی، رایزنی‌ها و اقداماتی برای آزادی هنرمندان شروع شده که ادامه دارد.

همچنین در این اطلاعیه گفته شده: «بخشی از هنرمندان بازداشت شده با خانواده‌های خود در این مدت تماس داشته و طبیعتا ما از شرح حال آنها مطلع‌تریم اما متاسفانه تعدای از هنرمندان فرصتی برای اطلاع به نزدیکان خود نداشته‌اند و پیگیر شناسایی و آزادی هرچه سریع‌تر این افراد هستیم.

از جمله این افراد محمود میرزایی، آهنگساز و رهبر ارکستر است که خانه موسیقی ایران از مدتی قبل پیگیر آزادی این هنرمند است.»

خانه موسیقی ایران همچنین درخواست کرده‌ که اگر کسی از بازداشت شدن هنرمندی اطلاع دارد، این نهاد را در جریان بگذارد تا پیگیری لازم برای آزادی آنها صورت گیرد.

 

در پایان این اطلاعیه نیز آمده است: «وظیفه مهم و همیشگی خانه موسیقی، حمایت همه‌جانبه از هنرمندان عرصه موسیقی و دور بودن از حواشی‌های بی‌اساس و بی‌منطق است که متاسفانه این روزها و در پیرامون همه ما بسیار دیده می‌شود».

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

اولیانوف: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند

واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های مختلف اعلام شد

سرنوشت NPT امروز در مجلس بررسی می‌شود

مصوبه مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات به باشگاه‌ها تعلق گرفت

دروزاه‌بان سوئدی وارد تبریز شد

آیا مردم هنوز شمش و سکه طلای کوچک می‌خرند؟

یادداشت عراقچی در روزنامه گاردین: برای خروج از این بازی باخت-باخت کنونی، سه کشور اروپایی باید مسیر مخرب خود را عوض کنند | ایران آماده است تا توافقی واقعی و پایدار را شکل دهد که نظارت دقیق و محدودیت‌هایی در غنی‌سازی را در ازای لغو تحریم‌ها به همراه داشته باشد

کشورهای صدرنشین در پذیرش رمزارزها کدامند؟

ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود

بابک زنجانی مصداق سرمایه‌داری تصنعی است

تغییر ساعت کاری بانک‌ها از این تاریخ قطعی شد

این یهودی دموکرات ممکن است رئیس‌جمهور آمریکا شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی