جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
کد خبر: ۵۵۶۹۸

دانشگاه صنعتی اصفهان: با عاملان برهم زننده امنیت دانشگاه، برخورد خواهد شد

هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، دانشگاه صنعتی اصفهان امنیت و آرامش دانشجویان را اولویت اول خود دانسته و بر حفظ امنیت جانی و روانی در کلیه فضاهای دانشگاه تأکید دارد و به جامعه دانشگاهی اطمینان می‌دهد که با عاملان برهم زننده امنیت برخورد جدی و بدون اغماض خواهد کرد.

هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، دانشگاه صنعتی اصفهان امنیت و آرامش دانشجویان را اولویت اول خود دانسته و بر حفظ امنیت جانی و روانی در کلیه فضاهای دانشگاه تأکید دارد و به جامعه دانشگاهی اطمینان می‌دهد که با عاملان برهم زننده امنیت برخورد جدی و بدون اغماض خواهد کرد.

 

هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان در پی اتفاقات اخیر در این دانشگاه بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: اتفاقات و اقدامات تلخ و ناگواری که در این روزها کشور عزیزمان ایران را درگیر کرده، سخت و ناگوار است و دست دشمنان زخم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در این رویدادها واضح و هویدا است.

در ادامه عنوان شده است: در این جنگ رسانه‌ای نابرابر که با هدف مأیوس کردن جوانان از این کشور مهیا شده، دانشگاه ما نیز تحت‌الشعاع قرار گرفته است؛ بی‌شک پاسخگویی، هدایت و حمایت از مطالبات مردم و دانشگاهیان در مسیر قانون و در مدار عقلانیت و فضای گفت‌وگو بهترین راه بوده تا مسیر را برای اغتشاشگران و معاندان نظام و ملت مسدود سازد و راهی جز این نخواهد بود.

در این بیانیه تأکید شده است: هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن درک نگرانی ایجاد شده از اقدامات قانون‌شکنانه و تحرکات انجام شده در تعرض به قانون و ابراز نگرانی از اقدامات قانون‌شکنانه گروهی در تعدی به کرامت انسانی و برهم زدن امنیت و آرامش روانی دانشجویان بالاخص در خوابگاه‌های دانشجویی، از دانشجویان عزیز دانشگاه با جدیت می‌خواهد که ضمن هوشیاری، حرمت محیط مقدس دانشگاه را پاس دارند.

در پایان تصریح شده است: دانشگاه صنعتی اصفهان امنیت و آرامش دانشجویان را اولویت اول خود دانسته و بر حفظ امنیت جانی و روانی در کلیه فضاهای دانشگاه اعم از خوابگاه‌های دانشجویی، محیط‌های آموزشی، فضاهای رفاهی تأکید دارد و به جامعه دانشگاهی اطمینان می‌دهد که با عاملان برهم زننده امنیت برخورد جدی و بدون اغماض خواهد کرد.

 
 

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن نیابتی‌های ایران در عراق صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

پیشنهاد سردبیر
زندگی