جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
دوشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
کد خبر: ۵۵۸۱۸

دانشگاه فردوسی مشهد: با افراد خاطی، بدون اغماض برخورد انضباطی می‌کنیم

دانشگاه فردوسی مشهد: با افراد خاطی، بدون اغماض برخورد انضباطی می‌کنیم
هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مدیریت دانشگاه ضمن عذرخواهی از عموم دانشجویان و اعضای هیأت علمی و کارکنان خدوم که طی این مدت متحمل محدودیت ها و ناآرامی ها شدند اعلام می دارد که خود را ملزم به حفظ آرامش و امنیت دانشگاه می داند و با افراد خاطی، بدون اغماض برخورد انضباطی خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: متأسفانه در شرایطی که اقدامات مسلحانه و خشونت آمیز در سطح کشور به وقوع پیوسته و دشمنان نظام، امنیت کشور را تهدید می کنند تعدادی از دانشجویان بدون توجه به شرایط حساس کشور با حرکات و شعارهای دون شأن دانشگاه و تخریب اموال و زیر پا گذاشتن مقررات به این وضعیت نامطلوب دامن می زنند.

"هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد، با تسلیت مجدد فاجعه حمله تروریستی به حرم حضرت احمد بن موسی (شاهچراغ) برای آگاهی دانشجویان گرامی به اطلاع می رساند طی یک ماه گذشته مسئولین دانشگاه تمام تلاش خود را برای رفع شبهه دانشجویان و خاتمه تجمع های فاقد مجوز بدون استفاده از ابزارها و ظرفیت های قانونی تنبیهی به کار بستند."

در این بیانیه تصریح شده است: مدیریت دانشگاه ضمن عذرخواهی از عموم دانشجویان و اعضای هیأت علمی و کارکنان خدوم که طی این مدت متحمل محدودیت ها و ناآرامی ها شدند اعلام می دارد که خود را ملزم به حفظ آرامش و امنیت دانشگاه می داند و با افراد خاطی، بدون اغماض برخورد انضباطی خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن نیابتی‌های ایران در عراق صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

پیشنهاد سردبیر
زندگی