چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
دوشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۵۵۸۵۸

دانشگاه آزاد اسلامی کرج: یک روحانی در این دانشگاه مورد ضرب و جرح قرار گرفت

دانشگاه آزاد اسلامی کرج: یک روحانی در این دانشگاه مورد ضرب و جرح قرار گرفت
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در بیانیه ای هتک حرمت به ساحت مقدس روحانیت توسط برخی افراد در جریان حوادث اخیر در این دانشگاه را محکوم کرد.

در بیاینه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آمده است: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری روحانیت بیدار و هوشیار که در رأس آن خمینی کبیر (ره) قرار داشت، عامل تحوّلات مهمی در منطقه و جهان گردید و روحانیت با اتکای به اسلام ناب و بازسازی اندیشه دینی توانست اصلاحاتی عمیق و بنیادین در نظاماجتماعی به وجود آورد که شکل‌گیری یک نظام دینی و طرح دین در قالب یک نظام در راستای همین اندیشه است.

انقلاب شکوهمند اسلامی که نتیجه پیوند نا گسستنی ولایت الهی و امت علوی است نمونه عالی و مترقی حضور دین در عرصه زندگی سیاسی و اجتماعی مردم محسوب می گردد که اوج حیرت ، کینه و نفرت استکبار جهانی و ایادی زبون آن را باعث گردیده است و ثمره گرانسنگ این حرکت الهی، استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی است که به فرموده امام راحل عظیم الشان حفظ آن از اوجبواجبات است.

بیانیه می افزاید : در برهه کنونی اقتدار و امنیت بی‌بدیل جمهوری اسلامی ایران و رشد و توسعه‌ی همه‌جانبه ی آن باعث شده تا دشمنان قسم‌خورده‌ی جمهوری اسلامی با طراحی پروژه‌ی آشوب سازی در کشور ، دستاوردهای مهم را به حاشیه برده و به دنبال برهم زدن امنیت و آرامش کشور و ملتهب نمودن فضای عمومی جامعه برآیند. در این میان مستکبرین عالم و عوامل خود فروخته ایشان در داخل کشورهمچنان بر فتنه انگیزیها و هتک حرمت ها و حریم شکنی های غیر قانونی خود پافشاری کرده و برای رسیدن به مطامع نفسانی خود از هر فرصتی، بحران سازی می نمایند تا آنجا که به ساحت مقدس روحانیت جسارت نموده و یکی از اساتید حوزه و دانشگاه را مورد ضرب و جرح قرار داده و با هتک حرمت این شخصیت حوزوی و دانشگاهی موجب شادی دشمنان کینه توز و غم و اندوه دوستداران انقلاب گشته است.

دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن محکومیت شدید این واقعه تاسف بار، از مسئولین امر می‌خواهد تا با شناسایی کامل عوامل و دست‌اندرکاران این حرکت مذبوحانه، با برخوردی قاطع و اجرای اشد مجازات، دست این مزدوران را از کشور کوتاه نماید.

هفته گذشته، یک روحانی توسط برخی افراد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مورد ضرب و جرح قرار گرفت.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

پیشنهاد سردبیر
زندگی