چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۵۵۹۹۲

صولت مرتضوی: بدهی ٢ هزار میلیاردی داروخانه‌ها پرداخت شد

صولت مرتضوی: بدهی ٢ هزار میلیاردی داروخانه‌ها پرداخت شد
سید صولت مرتضوی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تلاش می شود تا پایان سال ظرفیت تولید سرم به ۶ میلیون واحد سرم در ماه برسد، اظهار داشت: بدهی ٢ هزار میلیارد تومانی داروخانه‌ها پرداخت شد.

سید صولت مرتضوی روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت و در گفت و گو با خبرنگاران از تمهیدات این وزارتخانه برای بازار دارو خبر داد و گفت: مواد اولیه به صورت وفور تامین و توزیع شده است و برای تولید داروهای آنتی‌بیوتیک ظرفیت‌های جدیدی تامین کردیم.

وی در خصوص تولید سرم نیز توضیح داد: تا پایان سال ظرفیت تولید سرم را به ۶ میلیون سرم در ماه خواهیم رساند.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات دارویی با دستورات رئیس جمهور کاهش یافته است، اظهار داشت: بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بدهی به داروخانه ها داشتیم که تامین و پرداخت شد. اگر مقدار جزئی مانده باشد، پرداخت می‌کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عمچنین اظهار داشت: امروز نیز ۵ هزار میلیارد تومان بدهی به بیمارستان‌ها پرداخت می‌شود.

بهبود معیشت در دستور کار دولت است

مرتضوی همچنین درباره برنامه دولت برای بهبود معیشت مردم اظهار داشت: در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برنامه‌های متنوعی داریم؛ نگاه کلان دولت بهبود معیشت برای همه دستگاه‌های اجرایی و شغلی در کشور است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: تصمیمات خوبی در این زمینه هم برای کارمندان و کارگران و بازنشستگان گرفته شده و مأموریت ما در وزارت کار رفع فقر نسبی و مطلق و ایجاد رونق اقتصادی است.

مرتضوی درباره لغو بیمه قرارداد تکمیلی بازنشستگان با برخی مراکز درمانی گفت: این موضوع صحت ندارد؛ یکسری بدهی سازمان تامین اجتماعی به دانشگاههای علوم پزشکی و داروخانه ها داشتیم که پرداخت شده است و رقم این بدهی حدود ٢ هزار میلیارد تومان به داروخانه‌ها بوده که پرداخت شد.

وی ادامه داد: یکی دو بیمارستان در این زمینه وجود داشت که حسب دستوری که وزیر بهداشت داد، این مشکل برطرف شد.

وی با تاکید بر اینکه رفع فقر مطلق و کاهش فقر نسبی و به ظرفیت اسمی رساندن واحدهای تولیدی ماموریت ویژه این وزارتخانه است.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماجرای کلاهبرداری «سایت‌های پورن» از مردان میانسال چیست؟

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی