۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۵۹
شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷
کد خبر: ۵۶۰۹۴

صدا از دیوار درآمد، از احمدی‌‌نژاد درنیامد

صدا از دیوار درآمد، از احمدی‌‌نژاد درنیامد
برترین ها نوشت: حالا نه که حرف زدن و نزدن احمدی‌نژاد مهم باشد، گو این که او کلا خیلی مستدل و مبنایی حرف نمی‌زند، اما درد اینجاست که خب مرد حسابی با این سکوت کبری که کردی، فردا که بخواهی در نارمک و فلان روستای دورافتاده نمایش همراهی با مردم بگیری، کسی باورت نمی‌کند.

آن چه که از محمود احمدی‌نژادِ بیرون از قدرت به یاد داریم، چهره‌ای به اصطلاح منتقد و مثلا همراهی بوده که داعیه حمایت از مطالبات مردم را دارد. در تمام سال‌های اخیر چه در مواقع خاص مثل انتخابات و چه در روزهای عادی تصاویری از اون در رسانه‌های نزدیک به رئیس دولت بهار منتشر می‌شد که او را در قامت فریادرس مردم نشان می‌داد. بانویی که تقاضای استمداد دارد و در کوچه و پس کوچه‌های نارمک به خانه احمدی‌نژاد رسیده، جوانی که جایی جز منزل احمدی‌نژاد برای رفع نیازهایش پیدا نکرده، این‌ها البته در کنار سفرهای بی‌توقف او برای دیدار با مردمی است که او را مخترع سفرهای استانی می‌شناسند.

نوع پرداخت خبرهای مربوط به احمدی‌نژاد هم دائما بر این گمان است که مردم حافظه تاریخی ندارند و چیزی از گذشته یادشان نیست. دو سال پیش بود که احمدی‌نژاد مقابل دوربین بهمن بابازاده نشست، آن جا طوری از شجریان و حجاب و مسائلی از این دست حرف زد که انگار نه انگار که در دولت او بسیاری از محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها شروع شده بود.

رسانه‌هایی مثل رجانیوز و دولت بهار هم با اتکا و فرض بر همین احتمال فقدان حافظه تاریخی دائما حول اخبار احمدی‌نژاد مانور می‌دادند! اما چرا می‌دادند؟ چرا از فعل گذشته باید استفاده کرد؟ واضح است که در تمام طول پنجاه روز اخیر هیچ اطلاعی از محمود احمدی‌نژاد در دست نیست. آن که به دنبال فرصت بود که از مطالبات مردم بگوید، حالا هیچ نظری درباره هیچ چیزی ندارد، این همه اتفاق مناقشه‌برانگیز در این روزها افتاده، او را نه با جنبش دانشجویی کار است و نه با آن چه که در کف خیابان دارد می‌گذرد. عجیب نیست؟ حتی محمد خاتمی و حسن روحانی که اولی در انعکاس اخبارش محدودیت است و دومی هم کلا خودش را کنار کشیده هم موضع‌گیری داشتند، گرچه که حداقل درباره خاتمی خیلی جنجال به پا شد، اما صدا از دیوار درآمد از احمدی‌نژاد درنیامد.

حالا نه که حرف زدن و نزدن احمدی‌نژاد مهم باشد، گو این که او کلا خیلی مستدل و مبنایی حرف نمی‌زند، اما درد اینجاست که خب مرد حسابی با این سکوت کبری که کردی، فردا که بخواهی در نارمک و فلان روستای دورافتاده نمایش همراهی با مردم بگیری، کسی باورت نمی‌کند. این بار دیگر شاید خیلی روی حافظه نداشتن مردم حساب باز کرده‌اید! الان شرایط طوری‌ست که حتی سلبریتی‌های درجه دو هم از گزند قضاوت‌های مردم در امان نیستند، احمدی‌نژادی که لباس دادخواهی بر تن می‌کند و همیشه می‌خواهد خودش را به مردم نزدیک نشان دهد، اصلا برخی طرفدارانش او را «رئیس جمهور مردمی» نام گذاشتند، چگونه با این سکوت نسبت دارد؟ نکند واقعا همه‌ی آن جست و خیزهای رسانه‌ای بیشتر در جهت منافع گروهی بود؟ که اگر نبوده، پس احمدی‌نژاد چرا حرف نمی‌زند؟ برخی کاربران حتی به کنایه نوشته‌اند که نکند اینترنتش قطع است؟

 

حالا قاطبه مردم با ذره‌بین افتاده‌اند دنبال آن‌هایی که سکوت کرده‌اند و پیدایشان نیست، این منازعات و اتفاقاتی که افتاد را نمی‌دانیم در نهایت به کجا خواهد رسید. هر چه که هست این خاصیت بزنگاه‌هاست که در خودش ماهیت افشاگری دارد، چون نسبت آدم‌ها را با زمان و زمانه عوض می‌کند، انگار زمان در این روزها و روزهای مشابه تاریخی طور دیگری می‌گذرد، در خودش بازیگوشی دارد، دوربین کائنات را انگار جای تازه کاشته‌اند، زاویه دید همه عوض می‌شود، حالا خیابان را طور دیگری می‌بینیم، آدم‌ها را اطرافیان حتی، آدم‌های مشهور، آن‌ها که مدعی بودند، آن‌ها که چیزی فراتر از توقعمان بودند.

این روزها خیلی زمان بازیگوش است، قدر این ثانیه‌ها را باید دانست؛ شناخت و معرفت در لاین ساعات بسیار بسیار در دسترس‌تر است، احمدی‌نژاد مُشتی نمونه خروار است، خلاصه که حواس همه باید جمع باشد. فرداها اگر کسی حرفی زد آلبوم این روزها را باید باز کرد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی