دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
يکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸
کد خبر: ۵۶۲۰۷

عبدالملکی چه نظری درباره مناطق آزاد داشت؟

عبدالملکی چه نظری درباره مناطق آزاد داشت؟
انتصاب عبدالملکی، وزیر مستعفی کار به عنوان دبیر جدید مناطق آزاد در شرایط کنونی موجی از واکنش‌ها عجیب را در فضای اقتصادی ایران در پی داشت.

حجت‌الله عبدالملکی، یکی از مهمترین منتقدان افزایش تعداد مناطق آزاد بود. وی در صفحه‌ی شخصی خود در پلتفرم فیلتر شده‌ی توییتر خطاب به نمایندگان مجلس، در انتقاد از افزایش تعداد مناطق آزاد نوشته است: ایجاد هشت منطقه آزاد جدید را با همکاری هم تصویب کردید. دمتان گرم، از اختیاراتی که مردم در اختیارتان گذاشتند، استفاده کردید اما وجدانا اسم اقتصاد مقاومتی روی آن نگذارید.
وی همچنین در توییتی دیگر نوشت: جای نمایندگان محترم بودم مصلحت کشور و آخرت خودم رو به دنیای دیگران نمی‌فروختم. نمایندگان با تصویب اشتباه فردای قیامت گیرن.

عبدالملکی


انتقاد وی البته تنها به ماجرای افزایش تعداد مناطق آزاد نیست. وی در توییتی صراحتا اعلام کرده است: مناطق آزاد لطمه بزرگی به عملکرد و فرهنگ اقتصادی کشور بوده! انتظار می‌رفت مجلس در برابر خواسته غیر منطقی افزایش هفت منطقه ازاد جدید مقاومت کند.
وی ادامه داده است: مناطق آزاد که قرار بوده قطب صادرات کشور باشند، به درگاه فراخ واردات کالاهای خارجی و از آن بدتر پمپاژ فرهنگ مصرفی غربی شده!
عبدالملکی گفته است: تنها به این شرط افزایش تعداد مناطق آزاد قابل قبول می‌تواند باشد که در اصلاح قانون مناطق آزاد منبع درآمدی از واردات به صادرات تبدیل شود.

عبدالملکی


وی البته شرحی از وضعیت مناطق آزاد نیز داده و گفته است رشد بی‌حساب و کتاب مناطق آزاد یک نتیجه‌اش این می‌شود که در جایی مثل بشاگرد هم گاهی باید مدتها دنبال یک نوشیدنی ایرانی بگردی.
پیش از این زمزمه‌هایی در خصوص جایگزینی حجت عبدالملکی به جای سعید محمد در مناطق آزاد به گوش می‌رسید. عبدالملکی در خرداد ماه امسال در پی افزایش شدید فشار نمایندگان مجلس استعفا داد. برخی استعفا را راه گریزی برای پیشگیری از استیضاح در این دولت می‌دانستند.

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی