شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۰
کد خبر: ۵۶۳۴۰

اجرای حکم اعدام دو نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم در زاهدان

اجرای حکم اعدام دو نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم در زاهدان
حکم اعدام دو نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم به اتهام اقدامات تروریستی، ایجاد ناامنی، تیر اندازی به سمت نیروهای انتظامی و به شهادت رساندن ۴ نفر از پرسنل مرزبانی استان سیستان و بلوچستان به مرحله اجرا درآمد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، روز گذشته ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم به نام‌های راشد بلوچ فرزند افضل و اسحاق آسکانی فرزند دلاور به جرم انجام اقدامات تروریستی، ایجاد ناامنی و تیراندازی به نیروهای انتظامی که به شهادت ۴ نفر از نیروهای مرزبانی و مجروح شدن تعدادی دیگر از پرسنل فراجا منجر شده بود اعدام شدند. 

بر اساس مستندات پرونده این دو فرد در سال ۹۵ طی چند عملیات تروریستی در منطقه مرزی جبروک و ریدیک استان سیستان و بلوچستان، ۴ نفر از نیروهای مرزبانی فراجا را به شهادت رسانده و تعدادی را مجروح کرده بودند و در سال ۹۶ در حالی که در مناطق مرزی شرق کشور در حال جاسوسی و جمع آوری اطلاعات یگان‌های نظامی و انتظامی بودند دستگیر می‌شوند.  

نامبردگان پس از دستگیری و در مراحل مختلف تحقیقات پرونده، با ذکر جزئیات نحوه و چگونگی عضویت در گروهک تروریستی جیش الظلم و عملیات‌های تروریستی که در آن مشارکت داشتند را بدون هیچ گونه تناقضی بیان کرده و به آن اذعان نموده بودند؛ لذا با توجه به اقاریر متعدد متهمین در کلیه مراحل تحقیقات مقدماتی، گزارش ضابطان و مستندات موجود در پرونده و  صورتجلسه بازسازی صحنه جرم، دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان آن‌ها را  بابت انجام اقدامات تروریستی و ایجاد ناامنی و همچنین تیراندازی و به شهادت رساندن ۴ نفر از پرسنل مرزبانی و مصدوم نمودن تعداد دیگری از پرسنل فراجا به اعدام محکوم نمود.

رای مذکور پس از ابلاغ به نامبردگان و وکلایشان و تقاضای فرجام خواهی آنان، جهت رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال گردید که دیوان عالی با توجه به مدارک و محتویات پرونده و اظهارات و اقرارات متهمین فرجام خواهی متهمین را وارد ندانسته و دادنامه بدوی را تأیید نمود.

بر همین اساس رای قطعی صادر شده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۷ در محوطه زندان مرکزی زاهدان به مرحله اجرا درآمد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر کشور لبنان: همکاری امنیتی بین ما و سوریه با حمایت عربستان سعودی در جریان است

بحران سیاسی «بی‌پایان» فرانسه. مکرون دوباره نخست وزیر مستعفی را نخست وزیر کرد

ایلان ماسک به والدین توصیه می‌کند اشتراک نتفلیکس را لغو کنند

ویدیو؛ معاون وزیر بهداشت به یک خبرنگار: «یه الف بچه حرف مفت می‌زنه!»

معاون پیشین اطلاعات سپاه: شماری از نفوذی‌های اسرائیل بازداشت شدند

۲۵ درصد ایرانی‌ها دچار اختلالات روانی هستند

بازار‌های طلا و ارز فعلا رونق دارند و مسکن در رکود به سر می‌برد

رکورد بی‌سابقه ۵۷.۸ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی کشور

عذرخواهی عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت از برخورد معاون وزیر بهداشت با یک خبرنگار

نگرانی از فروش داروهای مخدر و سقط‌جنین در عطاری‌ها

مرگ دو معدنچی در اثر ریزش معدن طلا در افغانستان

۲۰ میلیارد دلار در چند دقیقه دود شد؛ سقوط آزاد بیت کوین و نفت!

وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان کودکان دمشق

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان: بیروت کمک ۶۰ میلیون دلاری ایران را رد کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی