جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۵
کد خبر: ۵۶۳۸۹

اعلام پیروزی زودهنگام جمهوری‌خواهان در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا

اعلام پیروزی زودهنگام جمهوری‌خواهان در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا
«کوین مک‌کارتی» رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه، حزب خود را پیروز انتخابات میان‌دوره‌ای این مجلس اعلام کرد. رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا افزود: «امشب بر اساس دستاورد‌های این دو سال برنامه آینده را تنظیم می‌کنیم و روشن است که ما مجلس نمایندگان را پس می‌گیریم».

 رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در یک سخنرانی، پیروزی زودهنگام حزب خود در انتخابات را اعلام کرد.

«کوین مک‌کارتی» رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه، حزب خود را پیروز انتخابات میان‌دوره‌ای این مجلس اعلام کرد.

مک‌کارتی در یک سخنرانی گفت: «دو سال پیش که رهبر شدم، جمهوری‌خواهان کمتر از دویست کرسی در مجلس نمایندگان داشتند».

رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا افزود: «امشب بر اساس دستاوردهای این دو سال برنامه آینده را تنظیم می‌کنیم و روشن است که ما مجلس نمایندگان را پس می‌گیریم».

او در ادامه به نتایج تعیین‌کننده انتخابات میان‌دوره‌ای در حوزه‌های حساس اشاره کرد و گفت: «در نیویورک ما "شان پتریک مالونی" را شکست دادیم. برای اولین بار ظرف ۴۰ سال گذشته [در نیویورک] دموکرات‌ها شکست خوردند».

در این سخنرانی که ساعات پایانی سه‌شنبه شب به وقت محلی انجام شده است، مک‌کارتی گفت: «بگذارید بگویم که حالا تا دیروقت بیدار مانده‌اید اما فردا صبح که بیدار شوید، ما اکثریت خواهیم بود و نانسی پلوسی اقلیت خواهد بود».

او همچنین وعده داد: «باک بنزین‌ شما را پر خواهیم کرد. خانواده‌هایتان را سیر خواهیم کرد و حقوقتان به‌جای کاهش، افزایش خواهد یافت. مسیر جدید به سوی ملتی باز خواهد شد که در امنیت باشد و از جوامع محافظت شود و به نیروهای مجری قانون احترام گذاشته شود و مجرمان محاکمه شوند».

تا ظهر روز چهارشنبه، جمهوری‌خواهان توانسته‌اند ۱۹۸ کرسی در مجلس نمایندگان آمریکا کسب کنند و در مقابل سهم دموکرات‌ها تا این لحظه ۱۶۸ کرسی است.

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی