يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۲
کد خبر: ۵۶۴۰۸

آیفون تاشو ساخته شد

آیفون تاشو ساخته شد
در این آیفون تاشو که توسط یک یوتیوبر چینی ساخته شده، از برخی قطعات سفارشی و همچنین لولا گوشی تاشو موتورولا ریزر استفاده شده است.

در چند وقت گذشته که بازار گوشی‌های تاشو رونق زیادی پیدا کرده و تولیدکنندگان زیادی دستگاه‌های تاشو خود را معرفی کرده‌اند، شایعات زیادی درباره آیفون تاشو شنیده می‌شود. حالا یک مهندس پس از انجام بیش از 200 روز آزمون و خطا، موفق شده تا با استفاده از قطعات سفارشی و یک لولا از موتورولا ریزر، یک آیفون تاشو بسازد و آن را به نمایش بگذارد.

مهندسان خلاق معمولاً دوست دارند تا دستگاه‌های اپل را به شیوه‌های متفاوتی مانند آیفون‌هایی با پورت USB-C تغییر دهند. جدیدترین مورد توسط یک یوتیوبر چینی به نام Scientific and technological aesthetics ساخته شده که تلاش کرده است اولین آیفون تاشو را به نمایش بگذارد.

هدف این یوتیوبر، ساخت یک آیفون تاشو و درعین‌حال، حفظ هرچه بیشتر قطعات دستگاه اصلی بوده است. او چندین نوع لولا از گوشی‌هایی مانند گلکسی زد فلیپ را برای این طراحی آزمایش کرده، اما در نهایت لولای Motorola Razr برای نمایشگر دستگاه انتخاب شده است.

اولین آیفون تاشوی جهان ساخته شد / عکس

آیفون تاشو توسط ترکیبی از نبوغ مهندسی، آزمون و خطا در لایه‌برداری صفحه آیفون اپل و برخی قطعات پرینت سه‌بعدی شده، ساخته شده است. همچنین تصمیمات زیادی برای صرفه‌جویی در فضای دستگاه گرفته شده تا از عملکرد آن اطمینان حاصل شود.

به عنوان مثال، در این دستگاه از یک باتری کوچک سفارشی با ظرفیت 1000 میلی‌آمپر ساعت استفاده شده که یک چهارم اکثر آیفون‌ها است. یکی از اسپیکرهای دستگاه حذف شده و فناوری شارژ بی‌سیم و تمام اجزای MagSafe آن نیز کنار گذاشته شده‌اند.

با این حال، عملکرد لمسی دستگاه همچنان به‌خوبی کار می‌کند و سیستم عامل iOS را به‌راحتی اجرا می‌کند. البته مهندسان نوعی سیستم عامل سفارشی با رابط کاربری مخصوص دستگاه‌های تاشو را از طریق جیلبریک روی آن نصب کرده‌اند.

در حال حاضر این مدل به عنوان یک نمونه اولیه توسط طراح آن در نظر گرفته شده است. این مهندس چینی قصد دارد تا در آینده طراحی دستگاه را کامل کند و این نسخه را 0.1 نامیده است.


 

منبع خبر : دیجیاتو
منبع: دیجیاتو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

طالبان در ایران جنایت کرد، صداوسیما ساکت بود | پیدا کنید علت این‌همه شیفتگی رسانه ملی نسبت به طالبان را! | همگان باید از تصمیم دولت برای اخراج اتباع غیرمجاز حمایت کنند

آمریکا با کردهای سوریه به توافق رسید؛ جزئیات گفت‌وگوی تام باراک با مظلوم عبدی

روزنامه اصولگرا: چرا اصلاح‌طلب‌ها تهدید پزشکیان را ساده‌سازی کردند؟ 

روسیه، چرا توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد؟

اسرائیل ماهیگیران فلسطینی را هدف قرار داد

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای تخریب شده در جنگ ۱۲ روزه

زلنسکی: ما آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم

مذاکرات آتش‌بس غزه در دوحه، این‌بار از مذاکرات و توافق‌های قبلی متفاوت است

الاخبار: افزایش نگرانی‌ها در عراق؛ حوادث سویدا فراتر از مرزها است

اطلاعیه مهم وزارت کار درباره یارانه جدید دولت

ضرغامی: نباید دیگر به تنظیمات کارخانه برگردیم

این‌ها، مشاغل طلایی قرن جدید هستند!

اعلام جزئیاتی از گام دوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی

تتلو زیر تیغ

پیشنهاد سردبیر
زندگی