۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۵۹
پنجشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶
کد خبر: ۵۶۴۶۳

ضرغامی: امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر منتفی شد

ضرغامی: امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر منتفی شد
وزیر میراث فرهنگی در بازدید از کشتی تفریحی سانی گفت: با اعلام دولت قطر، امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر برای میزبانی مسابقات جام‌جهانی ۲۰۲۲ منتفی شد.

وزیر میراث فرهنگی در بازدید از کشتی تفریحی سانی گفت: با اعلام دولت قطر، امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر برای میزبانی مسابقات جام‌جهانی ۲۰۲۲ منتفی شد.

عزت اله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فرهنگی پیش از ظهر امروز -پنج شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۱- با همراهی احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان از کشتی تفریحی اورهال شده سانی بازدید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در طول یک سال گذشته موانع رشد این حوزه از صنعت گردشگری مورد بررسی قرار گرفت. همچنین سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام شده که یکی از آن‌ها اورهال (تعمیرات اساسی) کشتی‌ها، ساخت کشتی‌ها و شناورها انجام شده است و دانش فنی که در اینجا شاهد آن هستیم فوق العاده ارزشمند است.

وی با بیان اینکه این کشتی برای خدمت دادن به گردشگران آماده شده است، افزود: یکی از مشکلات شناورهای گردشگری مربوط به قیمت سوخت بود که این باعث می‌شد بخش گردشگری دریایی چندان مورد رغبت فعالان بخش خصوصی نباشد. این مشکل با دستور رییس جمهور و مصوبه هیات دولت حل شده و سوخت شناورهای تفریحی یارانه‌ای شد.

 

قیمت سوخت برای شناورهای تفریحی را یارانه‌ای کردیم

 

وزیر میراث‌فرهنگی خاطرنشان کرد: تفاوت قیمت سوخت یارانه‌ای با سوخت بدون یارانه بسیار بالاست و اکنون فعالیت با شناورهای تفریحی به لحاظ اقتصادی به صرفه است و می‌توان برنامه‌های مختلف برای گردشگران دریایی داشت.

وزیر میراث فرهنگی افزود: این کشتی برای استفاده گردشگران آماده است و در روزهای آینده شاهد خروج آن از ایزو ایکو خواهیم بود. البته با اعلام دولت قطر، امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر منتفی شده است.

 

عذرخواهی مسئولان قطری از ایران

 

ضرغامی افزود: قرار بود مسافران جام جهانی فوتبال در قطر را بوسیله کشتی سانی جابه‌جا کنیم و این کشتی آماده است. اما دولت قطر به دلایل مشکلات داخلی خودش امکان پهلو گرفتن کشتی و شناورهای ایرانی را ندارد و مسئولان قطری از به وجود آمدن این شرایط و اینکه نمی‌توانند گردشگر دریایی جذب کنند، عذرخواهی کردند.

وی تاکید کرد: طرف قطری مشکل جدی اقامت دارد و تنها تعداد محدودی از کشتی های بسیار بزرگ که در عمل هتل هستند در آنجا پهلو می‌گیرند و مشکل اقامتی تماشاگران را حل می‌کنند، در نظر گرفته است.

وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در دو هفته اخیر علیرغم هماهنگی های قبلی انجام شده اعلام کردند نمی‌توانند در این حوزه همکاری کنند.

توسعه گردشگری دریایی جزو برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است

وی با اشاره به اینکه البته کاری که ما در این حوزه انجام دادیم ربطی به جام جهانی قطر ندارد و توسعه طرح‌ها در حوزه گردشگری دریایی با قوت ادامه می‌یابد، افزود: امکانات جمهوری اسلامی ایران برای انجام سفرهای دریایی به قطر آماده است و از این ظرفیت نه تنها برای قطر بلکه برای سایر کشورها و حتی جزایر داخلی و خارج از منطقه استفاده خواهد شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود گفت: این ظرفیت روزبه‌روز آماده‌تر می‌شود و ان‌شاءالله با بسته‌های گردشگری خوبی که خواهیم داشت و مقرون به صرف بودن آن‌ها برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری دارند، امیدواریم شاهد تحولات خوبی در حوزه گردشگری دریایی باشیم.

 

استان هرمزگان نباید مشکل اشتغال داشته باشد

 

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به اینکه نمی‌شود استانی در کنار دریا قرار داشته باشد و مشکل اشتغال داشته باشد، افزود: هرمزگان از این بابت باید وضعیت بهتری از شرایط کنونی بیابد، این استان نباید مشکل اشتغال داشته باشد.

کشتی تفریحی سانی ۱۷۰ متر طول، ۲۳ متر عرض و ۴۷ متر ارتفاع دارد. این کشتی با حجم سرمایه‌گذاری ۷۰۰۰ میلیارد ریال در ۸ طبقه مجهز به هتل با ۳۱۶ تخت، رستوران، فروشگاه، سینما، سالن‌های کنفرانس است که قابلیت جابجایی ۸۰۰ مسافر را دارد.این کشتی دارای امکاناتی نظیر: ۴ قایق ۸۴ نفره و قایق های نجات و امداد ۲۵ نفره است.

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی