يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸
کد خبر: ۵۶۶۲۶

مهدی نصیری : آقایان اصولگرا تحویل بگیرید! زلنسکی، قهرمان بود نه «دلقک»

مهدی نصیری : آقایان اصولگرا تحویل بگیرید! زلنسکی، قهرمان بود نه «دلقک»
آری، هر چند زلنسکی دلقک نبود اما در این گوشه‌ی عالم و در کشورمان آدم‌های ابلهی بودند که با تحلیل‌های بچه‌گانه با توهم "زمستان سرد اروپا" فرصت تاریخی توافق هسته‌ای و احیای برجام و کم‌شدن فشار اقتصادی از دوش مردم را گرفتند.

مهدی نصیری، در کانال تلگرامی خود نوشت:

بعد از گذشت قریب به ۹ ماه از جنگ اوکراین با عقب‌نشینی ارتش روسیه از منطقه استراتژیک خرسون معادلات جنگ به شدت به نفع ارتش اوکراین تغییر کرد.

این تغییر موازنه مهم در میدان جنگ در حالی است که رسانه‌های نزدیک به جریان اصولگرایی و ارتش مجازی‌شان در روزهای اول شروع جنگ در حالی که تیترهای خود را برای پیروزی پوتین آماده کرده بودند بارها زلنسکی رئیس جمهور اوکراین را "دلقک و ضعیف" خطاب کردند.

اینکه زلنسکی یک چهره وطن‌پرست است یا دست‌نشانده غرب، بحث این مختصر نیست و اینکه آیا او از اساس می‌توانست مانع جنگ شود یا نه، هم به مباحث طولانی و هم به گذر زمان نیاز دارد، اینکه اوکراین قربانی نزاع آمریکا و روسیه شد نیز به قدری عیان است که نیاز به توضیح ندارد، اینکه اوکراین خط مقدم دفاع از اروپا در برابر خطر روسیه شد نیز بدیهی است و اینکه اوکراین با حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی ناتو توانست لشکر پر مدعی روسیه را عقب براند پر واضح است، اما یک چیز واضح است زلنسکی دلقک نبود. او فرار نکرد، تسلیم نشد و در برابر یک تهاجم همه جانبه مقاومت کرد.

آری، هر چند زلنسکی دلقک نبود اما در این گوشه‌ی عالم و در کشورمان آدم‌های ابلهی بودند که با تحلیل‌های بچه‌گانه با توهم "زمستان سرد اروپا" فرصت تاریخی توافق هسته‌ای و احیای برجام و کم‌شدن فشار اقتصادی از دوش مردم را گرفتند.

اینکه آمریکایی‌ها امروز برای متحد نگه داشتن اروپا در کنار خود توانسته‌اند پای ایران را به این جنگ باز کنند و یک پرونده دیپلماتیک برای کشور ما بسازند دقیقا شبیه بازی‌ای است که دستگاه اطلاعاتی اروپا با پوتین راه انداخت و وی را به جنگ ترغیب نمود و متاسفانه دستگاه دیپلماسی ما نیز در همین دام افتاد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی