چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
سه‌شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۵۶۷۳۵

وزیر ارشاد: مدرک بدهند یا ندهند، پیگیر پرونده خبرنگاران و هنرمندان بازداشتی هستیم

وزیر ارشاد: مدرک بدهند یا ندهند، پیگیر پرونده خبرنگاران و هنرمندان بازداشتی هستیم
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مدیران مسئول روزنامه‌هایی که خبرنگاران در آن‌ها مشغول به کار بودند، اگر مدارک مستند بدهند یا ندهند، این پرونده‌ها پیگیری می‌شود. ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گزارشی ارائه کرده‌است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری آن است.

آیین ملی بزرگداشت روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار با حضور سیدابراهیم رئیسی ریاست جمهوری، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور، تعدادی از اعضای فراکسیون فرهنگی مجلس و جمعی از کتابداران سه‌شنبه ۲۴ آبان در تالار وحدت برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی بعد از این رویداد، در جمع خبرنگاران درباره پیگیری پرونده خبرنگاران بازداشت شده توضیح داد: این موضوع را دیدم، معاونت مطبوعاتی درخصوص پرونده روزنامه‌نگاران بازداشتی با مسئولان در تماس است. نه فقط روزنامه‌‎نگاران بلکه هر کدام از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه دچار مشکل هستند، آن را مشکل خانواده فرهنگی خودمان می‌دانیم و موظف هستیم که آن را پیگیری کنیم.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیران مسئول روزنامه‌هایی که خبرنگاران در آن‌ها مشغول به کار بودند، اگر مدارک مستند بدهند یا ندهند، این پرونده‌ها پیگیری می‌شود. ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گزارشی ارائه کرده‌است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری آن است.

همه نیازهای کاغذ حوزه نشر و کتاب را برطرف خواهیم کرد

اسماعیلی در بخشی از سخنان خود درباره کاغذی که توسط کارخانه‌های داخلی تولید می‌شود، بیان کرد: بخش عمده اقدامات برای تولید کاغذ داخلی توسط کارخانه کاغذسازی مازندران انجام شده‌است. کارخانه دیگری هم برای تولید کاغذ داخلی در شیراز شروع به کار کرده است. از این کارخانه بازدید حضوری کردم. کاغذهای تولیدی این کارخانه هم به چرخه تولید کاغذ داخلی اضافه خواهد شد. همه نیازهای کاغذ حوزه نشر و کتاب را برطرف خواهیم کرد.

 
 

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی