سفر گزارشگران صداوسیما به قطر برای گزارش بازیهای ایران منتفی شد
پیشتر در خبرها آمده بود که طبق تصمیم گیری مدیران صداوسیما و همچنین تهیه کننده ویژه برنامه جام جهانی قرار است ۳ گزارشگر برای دیدارهای ایران راهی قطر شوند و بازیهای تیم ملی را از آنجا برای بینندگان تلویزیونی گزارش کنند.
قرار بود محمدرضا احمدی برای بازی مقابل انگلیس، پیمان یوسفی برای دیدار مقابل ولز و جواد خیابانی برای دیدار مقابل آمریکا راهی قطر شوند ولی در لحظه آخر تصمیم مدیران صدا و سیما تغییر کرد و حالا هیچکدام از گزارشگران راهی قطر نخواهند شد.
قرار است این گزارشگران از تهران بازیها را برای بینندگان شبکه ۳ گزارش کنند. هنوز دلیل این تصمیم مدیران صدا و سیما مشخص نیست و این درحالی است که با توجه به خرید حق پخش کامل بازیهای جام جهانی توسط صدا و سیما ، گزارشگران اعزامی می توانستند در باکس مخصوص گزارش و در استادیوم محل برگزاری بازیهای تیم ملی، دیدارها را گزارش کنند.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: