شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ 19 July 2025
چهارشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷
کد خبر: ۵۷۱۵۷

پس لرزه‌های ماجرای «رستم»؛ از گزینه‌ جانشینی تا دلیل استعفا

پس لرزه‌های ماجرای «رستم»؛ از گزینه‌ جانشینی تا دلیل استعفا
سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیأت دولت در جمع خبرنگاران با آرزوی شفای عاجل برای «رستم قاسمی» وزیر پیشین راه و شهرسازی، درباره احتمال معرفی «مهرداد بذرپاش» برای تصدی این وزارتخانه گفت: بحث معرفی آقای بذرپاش هم در دولت مطرح است اما این موضوع زمانی قطعی می‌شود که رئیس‌جمهور نامه معرفی وزیر پیشنهادی را به مجلس ارسال کند تا تکلیف این وزارتخانه معلوم شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: آقای افندی‌زاده هم که به‌عنوان سرپرست وزارت راه و شهرسازی انتخاب شده است، اشراف کافی به کار دارد.

در همین رابطه علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت نیز در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت اظهار کرد: در جلسه امروز دولت با توجه به استعفای وزیر راه به واسطه تشدید بیماری، آقای افندی زاده به عنوان سرپرست حاضر شدند. رییس جمهور و اعضای دولت از آقای قاسمی تشکر کرده و آرزوی شفای عاجل برای وی داشتند.مجلس در تعطیلات هفتگی است و به محض آغاز به کار مجلس، وزیر جدید پیشنهاد می شود.

گفتنی است؛ رئیس‌جمهور یکم آذر ماه، ضمن موافقت با استعفای «رستم قاسمی» وزیر راه و شهرسازی به دلیل تشدید بیماری‌اش، «شهریار افندی‌زاده» معاون حمل و نقل این وزارتخانه را به‌عنوان سرپرست وزارت راه منصوب کرد.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توضیح آبفا درباره افت فشار آب در تهران؛ ذخایر سدهای تامین‌کننده آب پایتخت در پایین‌ترین وضعیت خود در یک قرن اخیر قرار دارد

وزیر علوم: به سمت حذف کنکور، در حال حرکتیم

حضور صدیقی در نماز جمعه، نوعی لجبازی با مردم است | امیرالمؤمنین علیه‌السلام ۱۴۰۰ سال قبل، هشدار داد

«کوچ اجباری» مردم غزه اجرایی شد؟

وضعیت بازار خودرو؛ هم فروشندگان فرار کردند و هم خریداران!

زندگی پس از بمباران ایران نابود شد

همسرکشی و فرزندکشی در خرم‌آباد!

روزنامه اصولگرا: علی لاریجانی هم به داخل پیام داد، هم به آمریکا

باید سواد امنیتی جامعه را بالا ببریم | بزرگترین ضربه‌ها را از خائنین و ستون پنجم دشمن خورده‌ایم

حمله ارتش یمن به اسرائیل با موشک هایپرسونیک

کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده 

آمادگی نیروهای الجولانی برای ورود به سویداء و پایان دادن به درگیری‌ها

آمریکا تهدید خود درباره بریکس را تکرار کرد؛ حمله ترامپ به ۶ کشور

نفوذ جریان مشکوک و ظاهرا مذهبی، انقلابی در حلقه تصمیم‌گیران فضای مجازی؛ آنها چه خیانتی به کشور کردند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی