يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
کد خبر: ۵۷۳۵۵

رئیس بیمارستان گلستان اهواز: عمل‌های اصلی پدر کیان پیرفلک انجام شده

داوود شلیل ‌احمدی، رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز، درمورد وضعیت پدر کیان پیرفلک گفت: عمل‌های اصلی این بیمار که شامل عمل جراحی عروق و جراحی اعصاب بوده در روزهای قبل انجام شده است، ولی به خاطر حجم آسیب ناشی وارد شده از اصابت گلوله به بافت‌ها و استخوان‌ها، این بافت‌ها تخریب شدند و به همین دلیل محلی برای ایجاد التهاب و عفونت هستند.

به گزارش «فراز» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، داوود شلیل ‌احمدی، رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز، آخرین وضعیت میثم پیرفلک، مجروح حادثه تروریستی تیراندازی در شهر ایذه را تشریح کرد.

وی گفت: عمل‌های اصلی این بیمار که شامل عمل جراحی عروق و جراحی اعصاب بوده در روزهای قبل انجام شده است، ولی به خاطر حجم آسیب ناشی وارد شده از اصابت گلوله به بافت‌ها و استخوان‌ها، این بافت‌ها تخریب شدند و به همین دلیل محلی برای ایجاد التهاب و عفونت هستند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز ادامه داد: در روزهایی که بیمار، شرایط بعد از عمل را تجربه کرد، این التهاب و عفونت باعث نامساعد شدن حال وی شد. پس از این التهاب، بیمار دچار سپسیس (واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن نسبت به عفونت) شد که این موضوع باعث اختلال در تنفس و حرکت روده‌ها می‌شود. به همین دلیل دوبار و در روزهای پنجشنبه 3 و شنبه 5 آبان‌‎ماه 1401 در اتاق عمل، بررسی مجددی از لحاظ وجود عفونت در محدوده شکم انجام شد که خوشبختانه بیمار عفونت شکمی نداشت و فقط بافت‌ها و استخوان‌های تخریب شده دچار عفونت شده بودند.

شلیل احمدی به درمان عفونت‌های بیمار با داروی آنتی‌بیوتیک اشاره کرد و افزود: به علت شرایط شدید تخریب بافت‌ها و استخوان‌ها، درمان بیمار طولانی مدت خواهد بود و امیدواریم بدن وی بتواند مقاوم باشد تا شرایط موجود را تحمل و این مرحله از بیماری و درمان را به خوبی سپری کند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: تیم‌های پزشکی به طور جدی در حال پیگیر و درمان میثم پیرفلک هستند، اما متاسفانه امروز به خاطر شرایط سپسیس، قدرت تنفس بیمار کاهش یافت که تیم بیهوشی بیمارستان، بیمار را به دستگاه ونتیلاتور وصل کرد و شرایط وی در حال حاضر درمان با دارو و نگهداری در آی‌سی‌یو است.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند با ۶ مصدوم

سازمان مدیریت راهبردی انرژی در اختیار طرفداران گران‌سازی

پزشکیان درباره ناترازیها: ۴۷ سال است که به جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد مشکلات را رفع کنیم | باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی