جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
کد خبر: ۵۷۷۹۹

ماجرای بیماری رستم قاسمی/ درخواست او از رئیسی بعد از مشخص شدن علائم بیماری

ماجرای بیماری رستم قاسمی/ درخواست او از رئیسی بعد از مشخص شدن علائم بیماری
رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی و وزیر اسبق نفت، روز پنجشنبه (۱۷ آذر) درگذشت.

به گزارش فراز از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت با انتشار خبر درگذشت رستم قاسمی نوشت: «مهندس رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی و از یادگاران دوران دفاع مقدس، بعد از یک دوره تحمل بیماری درگذشت و در روز شهادت حضرت زهرا به همرزمان شهیدش پیوست.»

سردار رستم قاسمی، از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و به مدت چهار سال بین سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ فرماندهی قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه را برعهده داشت. او سپس وزیر نفت دولت احمدی‌نژاد شد که پرونده موسوم به گم شدن دکل نفتی فورچونا از مهمترین حواشی دوران وزارتش بود. در دولت سیزدهم نیز او به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی از مجلس رای اعتماد گرفت اما با حواشیِ کاری و شخصی مختلفی مواجه شد و در نهایت اوایل شهریور امسال از این مسئولیت کنار رفت.

قاسمی متولد سال ۱۳۴۳ بود و امروز در سن ۵۸ سالگی دار فانی را وداع گفت.

او در آخرین مطلب خود در توئیتر نوشته بود: از ملت شریف ایران بابت تمام کاستی‌های دوران مسئولیت طلب حلالیت دارم.

دقایقی بعد از اعلام خبر درگذشت او، علی جعفری - مشاور وزیر سابق راه و شهرسازی - به سایت دولت گفت: سال گذشته و چند ماه بعد از انتخاب مهندس قاسمی به وزارت راه و شهرسازی، نشانه‌های بیماری در وی ظاهر شد، اما ایشان ضمن آغاز درمان، با تمام توان وظایف خود را دنبال می‌کرد، که متاسفانه از حدود دو ماه قبل بیماری ایشان تشدید شد که همان زمان از رئیس‌جمهور درخواست کرد با کناره‌گیری او موافقت کند و پس از موافقت رئیس‌جمهور با استعفا، بلافاصله وارد فرآیند جدی درمان شد. متاسفانه به علت پیشرفت بیماری، اقدامات پزشکان موثر واقع نشد و ایشان درگذشت.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

اینفوگرافیک؛ رتبه ایران در میان کشورهای واردکننده طلا

پیشنهاد سردبیر
زندگی