دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۵۷۸۲۶

روایت نماینده اصفهان از علت اصلی مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان

روایت نماینده اصفهان از علت اصلی مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان
طغیانی می‌گوید: رئیس دانشگاه در حال بررسی ریشه و علت این حادثه است اما هنوز در جریان جمع‌ بندی دانشگاه اصفهان بابت اتفاق مذکور نیستم.

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، درباره علت مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان گفت: بنده خبر مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان را شنیدم. در حال حاضر رئیس دانشگاه در حال بررسی ریشه و علت این حادثه است اما هنوز در جریان جمع‌ بندی دانشگاه اصفهان بابت اتفاق مذکور نیستم.

او در واکنش به اینکه مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان به ناآرامی‌های اخیر مرتبط است یا خیر افزود: علت مسمومیت دانشجویان دانشگاه اصفهان می‌تواند ناشی از سهل‌انگاری باشد چراکه پیش‌تر شاهد حوادثی از این قبیل در دانشگاه‌ها بودیم به عنوان مثال در آشپزخانه دانشگاه سهل‌ انگاری شده و موادغذایی که فاسد و یا نزدیک به فاسدشدن بودند استفاده کردند اما ممکن است اتفاق دانشگاه اصفهان به صورت غیرطبیعی صورت گرفته باشد. در مجموع باید گزارش رئیس دانشگاه اصفهان اعلام شود که حتماً موضوع را پیگیری کنیم.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره زمان ارائه لایحه بودجه سال آینده تصریح کرد: قاعدتاً باید بعد از برنامه هفتم توسعه بودجه سال آینده تقدیم مجلس شود. با توجه به اینکه برنامه ششم هم تمدید شد ما انتظار داشتیم که اوایل پاییز برنامه هفتم توسعه را دریافت و سپس براساس زمان‌بندی بودجه را دریافت کنیم اما با توجه به اینکه بررسی سیاست‌های کلی برنامه هفتم در مجمع تشخیص مصلحت نظام تا آخر تابستان طول کشید عملاً زمان‌بندی را برای دولت دچار مشکل کرد.

طغیانی در پایان یادآور شد: بنابراین در حال حاضر دولت در حال جمع‌ بندی است، البته پیش از این دولت عنوان کرد اقداماتی درباره برنامه هفتم توسعه انجام داده که حالا باید این موارد را با سیاست‌های کلی هماهنگ کند. در مجموع براساس درخواست قالیباف برنامه هفتم توسعه زودتر از بودجه سال آینده به مجلس می‌رسد و با توجه به اینکه وقت تنگ است باید ببینیم زمان‌بندی چه می‌شود.

 

 

 

 

منبع خبر : منیبان
منبع: منیبان
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

گروسی: هنوز فرصت وجود دارد، اما نه چندان زیاد / ازسرگیری کامل و ضروری همکاری با ایران

پزشکیان: از وحدت صحبت می‌کنیم، اما مدام دعوا داریم

وقوع یک عملیات تیراندازی در شمال شهر قدس با ۱۵ زخمی و ۵ کشته

علت نارضایتی بهارستانی‌ها از نادره رضایی؛ ضعف عملکرد او در کجاست؟

ویدیو؛ رامبد جوان خطاب به مسئولان: اول یقه خودتان را بگیرید!

سخنگوی وزارت خارجه: «پزشکیان» به نیویورک سفر می‌کند

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

انتقاد رسایی از عدم اجرای قانون شفافیت؛ قالیباف: پیگیریم

تحریم‌های غرب به مرگ چند نفر در جهان منجر شده است؟

۷ سوال از ۴ وزیر دولت اعلام وصول شد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

خرابی حدود ۴۵ درصد از دوربین‌های ترافیکی در سطح شهرها

خبرنگار وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آژانس ادامه خواهد داشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی