چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۹
کد خبر: ۵۷۹۷۶

ادعای نماینده مجلس: اینستاگرام و واتساپ به اجمال شرایط ایران را قبول کردند

ادعای نماینده مجلس: اینستاگرام و واتساپ به اجمال شرایط ایران را قبول کردند
نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه فیلتر باقی نمی‌ماند، اظهار کرد: طبق گزارش‌هایی که داده شده احتمال زیاد اینستاگرام و واتس اپ به ایران می‌آیند و تا جایی که مطلع هستم به اجمال شرایط ایران را قبول کردند.

به گزارش فراز به نقل از باشگاه خبرنگاران، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گزارش‌هایی که داده شده احتمال زیاد اینستاگرام و واتس اپ به ایران می‌آیند و تا جایی که مطلع هستم به اجمال شرایط ایران را قبول کردند.

حجت الاسلام جواد نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی گفت: با بستن دهان‌ها افکار بسته نمی‌شود و انسان‌ها آرام نمی‌گیرند. ما باید مغزها، فکرها، دیدگاه‌ها و نگاه‌ها را تغییر دهیم لذا فیلتر کردن قطعا نتیجه مثبتی نداشته و ندارد.

وی اظهار کرد: فیلتر کردن باعث نمی‌شود مردم کمتر فضای مجازی ببینند اتفاقا درصد خیلی کمی کاهش پیدا کرده آن هم به جهت اینکه هجمه بسیار زیادی در حوزه فیلترینگ است.

نماینده مردم بردسکن و کاشمر در مجلس بیان کرد: فیلترینگ باعث شده تا فروش VPN در فضای غیررسمی آنقدر زیاد شود که بخش زیادی از هزینه‌های مردم و پول این کشور خرج VPN شود. این VPN را چه کسی تولید می‌کند همان که ما با آن ارتباط خوبی ندارد.

نیک بین تصریح کرد: خرید VPN یعنی فروش اطلاعات شخصی ما به یک کشور واسطه و بعد به آن کشور مبدا؛ مثلا اگر بخواهیم از واتس اپ استفاده کنیم و مبدا کشور الف باشد ما به صورت مستقیم نمی‌توانیم به آن کشور مرتبط شویم لذا می‌رویم به کشور ب اطلاعات خود را می‌دهیم و بعد می‌آییم از کشور الف اطلاعاتمان را می‌گیریم.

وی اضافه کرد: این امر یک زحمت برای مردم، خروج ارز از کشور، پایین آمدن خرید و فروش‌های اینترنتی و درست کردن بازار سیاه برای VPN فروش‌ها است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: تصمیم جدی برای جلوگیری از فروش VPN بعد از اغتشاشات گرفته خواهد شد و جلوی شرکت‌های VPN فروش گرفته می‌شود.

نیک بین با بیان اینکه فیلتر باقی نمی‌ماند، اظهار کرد: طبق گزارش‌هایی که داده شده احتمال زیاد اینستاگرام و واتس اپ به ایران می‌آیند و تا جایی که مطلع هستم به اجمال شرایط ایران را قبول کردند.

 

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی