۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۳:۰۷
چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۷
کد خبر: ۵۸۰۱۴

روایتی از دستگیری قاتلان مولوی عبدالواحد ریگی؛ او محافظ داشت؟

نماینده خاش گفت: ایشان از علمای مردمی بود و همواره میان مردم حضور داشت. حتی بدون راننده نیز تردد می‌کرد و هدفش برای حضور در میان مردم بود.

ربایش و قتل مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه اهل‌سنت مسجد امام‌حسین(ع) خاش واکنش‌ها بسیاری در پی داشته است. نماینده خاش در مجلس در گفت‌وگو با همشهری آنلاین توضیحاتی درباره شهادت این عامل اهل سنت داد.

اسماعیل حسین زهی با اشاره به تسلیت مقام معظم رهبری در پی شهادت مولوی عبدالواحد ریگی گفت: مولوی عبدالواحد یکی از افراد شاخص و از علمای تراز اول استان بودند. حیف بود که ایشان به مرگ طبیعی از دنیا برود و در نهایت شهادت نصیب ایشان شد. از مقام معظم رهبری، هیات دولت و قوه قضاییه نیز تشکر می‌کنیم که شهادت ایشان را تسلیت گفتند.

حسین زهی در ادامه جزییاتی از قاتلان مولوی و مکان بازداشت آن‌ها را تشریح کرد: خوشبختانه دیروز نیروهای امنیتی عوامل ترور ایشان را دستگیر کردند. این افراد قصد فرار از مرز پاکستان را داشتند و وقتی هم که اسم مرز می‌آید مشخص است که این افراد اشرار و مزدورانی بودند که از جایی اجیر شده‌اند. از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی به دلیل این سرعت‌ عمل تشکر می‌کنیم. هنوز جزییات بیشتری از این افراد نمی‌دانیم اما گویا آن‌ها برنامه‌های دیگری نیز برای ترور افراد شاخص و سرشناس دیگر نیز داشتند اما نتوانستند به نیت شوم خود برسد. همچنین ممکن است افراد دیگری نیز با این مزدوران در ارتباط بوده باشند اما باید منتظر بررسی‌های بیشتر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بمانیم.

نماینده خاش درباره شخصیت مولوی عبدالواحد در میان مردم افزود: ایشان از علمای مردمی بود و همواره میان مردم حضور داشت. حتی بدون راننده نیز تردد می‌کرد و هدفش برای حضور در میان مردم بود. همواره صلح جو بود و همیشه سعی می‌کرد اختلافات میان مردم را حل کند. چندین بار نیز گروهک‌ها ایشان را تهدید به مرگ کردند اما اعتنایی نکرده بودند. دیدیم که در تشییع پیکر ایشان نیز بیش از ۱۰ هزار نفر حضور داشتند که نشان از ارادت و علاقه مردم به ایشان داشت. کسانی هم که ایشان را به قتل رساندند اجیر شده بودند.

حسین زهی همچنین تاکید کرد که دیروز پس از اعلام خبر دستگیری قاتلان مردم خاش بسیار خوش‌حال شدند و خواستار به نتیجه رسیدن سریع‌ پرونده و رسیدن قاتلان به سزای اعمال خود هستند.

این نماینده مجلس درباره هدف قاتلان مولوی نیز گفت: این‌ها قصد داشتند بین علما و مردم اختلاف بیاندازند و به دلیل شخصیت مولوی عبدالواحد و مواضع ایشان دست به ترور او زدند. چراکه ایشان همواره در بحث وحدت تاکید فراوان داشتند و همواره برای مملکت دلسوزی می‌کردند.

 

منبع خبر : همشهری آنلاین
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی