۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۲۰
يکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۵۸۰۹۰

دانشگاه علامه: ۲۰ دانشجوی جدید در آذرماه ممنوع الورود شدند

دانشگاه علامه: ۲۰ دانشجوی جدید در آذرماه ممنوع الورود شدند
معاون دانشجویی دانشگاه علامه بیان کرد: در ۱۶ آذر ماه هیچ برنامه و تقاضایی برای برگزاری تجمعی‌ نداشتیم ولی در پی برگزاری تجمعاتی، حدود ۲۰ نفر ممنوع الورود شدند. این دانشجویان افرادی هستند که اصرار دارند این مسیر را ادامه دهند و رفتارهای مداراگونه ما را بر نمی تابند و دانشگاه در مقابل از ابزارهای قانونی خودش استفاده خواهد کرد.

مهدی واحدی با اشاره به آرام بودن نسبی فضای دانشگاه در آذرماه گفت: تقریبا در آذرماه اتفاق خاصی را در دانشگاه شاهد نبودیم به غیر ۱۵ و ۱۶ آذر که از طرفی روز دانشجو بود و از سوی دیگر فراخوان هایی در آن روزها اعلام شده بود.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه افزود: در دانشگاه علامه در آذرماه شرایط آرامی را گذراندیم و کلاس ها با یک فراز و فرودی به صورت کلی برگزار شد و مساله ای از بابت تحریم کلاس ها نداشتیم البته اینطور نبوده که مطلقا مواردی از جهت عدم برگزاری کلاس ها نداشتیم.

واحدی ضمن تاکید بر اینکه هیچ تعویقی در برگزاری بازه زمانی امتحانات پایان ترم نداریم، گفت: برای برگزاری کلاس های جبرانی به طور همزمان سامانه مجازی را نیز فعال کرده تا کلاس های جبرانی در کنار برگزاری کلاس های حضوری نیز برگزار شود.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه بیان کرد: در ۱۶ آذر ماه هیچ برنامه و تقاضایی برای برگزاری تجمعی‌ نداشتیم ولی در پی برگزاری تجمعاتی، حدود ۲۰ نفر ممنوع الورود شدند. این دانشجویان افرادی هستند که اصرار دارند این مسیر را ادامه دهند و رفتارهای مداراگونه ما را بر نمی تابند و دانشگاه در مقابل از ابزارهای قانونی خودش استفاده خواهد کرد.

این مقام مسول دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: از این ۲۰ نفر، برای ۱۱ نفر شنبه هفته گذشته حکم بدوی صادر شده و منتظر هستیم موعد قانونی تجدیدنظر که ۱۰ روز بوده و دانشجو حق درخواست تجدید نظر دارد، طی شود و پس از آن در صورت درخواست دانشجو جلسه تجدیدنظر خواهی برگزار و پس از آن احکام صادر و ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تخلفات ترکیبی بوده و شرکت در تجمعات و ایجاد بلوا و عدم رعایت شئون دانشجویی را شامل می شده، ترکیبی از تنبیهات مندرج در شیوه نامه انضباطی برای این دانشجویان لحاظ شده است و این آرا منع یک تا دو ترم تحصیل با احتساب در سنوات در نظر گرفته شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه در پاسخ به این سوال که در مصاحبه قبلی اعلام کردید که ۴۰ دانشجو ممنوع الورود شده و احکام بدوی صادر شده است، آیا حکم نهایی صادر شد گفت: درباره این ۴۰ دانشجو شورای دانشگاه تصمیم گرفت که فرصت دیگری به آن ها بدهد تا اگر متعهد شوند، شورای انضباطی مداخله نکند و علی رغم اینکه جلسه تشکیل شده بود و آرای بدوی هم صادر شده بود اما ابلاغ نشد و متوقف شد.

وی در پایان تاکید کرد: این دانشجویان اگر در ادامه کنش گری منفی نداشته باشند آرا اجرایی نخواهد شد ولی در صورت تکرار، پرونده آن ها به جریان خواهد افتاد.

 

منبع خبر : مهر
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی