دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
سه‌شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۵۸۱۵۳

نخستین مرحله سود سهام عدالت فردا واریز می‌شود

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از پرداخت سود سهام عدالت از روز چهارشنبه ( ۳۰ آذرماه) به صورت علی‌الحساب خبر داد و اعلام کرد: به حساب سهامدارانی که پرتفوی سهام عدالت آنها ۵۳۲ هزار تومان است، ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی دارند، یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان واریز خواهد شد.

به گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، مجید عشقی با اشاره به افزایش دو برابری سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، اظهار کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از بامداد فردا (چهارشنبه ۳۰ آذرماه جاری) به حساب بیش از ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار نفر از سهامدار عدالت سود علی‌الحساب پرداخت خواهد کرد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین محاسبات شرکت سپرده گذاری مرکزی، سهامدارانی که پرتفوی سهام عدالت آنها ۵۳۲ هزار تومان است مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت می‌کنند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: شرکت سپرده گذاری مرکزی، اطلاعات سهامداران عدالت را امروز (سه‌شنبه) در اختیار بانک‌ها قرار خواهد داد تا واریز سود این گروه از سهامداران از بامداد فردا (چهارشنبه) آغاز شود.

عشقی تصریح کرد: سهامداران هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم که پیش‌تر اطلاعات خود را در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) و یا سایت سهام عدالت ثبت کرده اند، از روز ۳۰ آذرماه جاری سود علی‌الحساب خود را دریافت خواهند کرد.

وی در مورد پرداخت مابقی سود سهام عدالت گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار رایزنی‌های خود را برای دریافت تمام سود مشمولان سهام عدالت انجام خواهد داد و امیدواریم بتوانیم در اواخر اسفندماه امسال باقیمانده سود این گروه از سهامداران را از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کنیم.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چون جنگ هنوز تمام نشده، شورای دفاع تشکیل شد

لاریجانی: باید از بزرگواری مردم در جنگ دوازده روزه صیانت شود

آغاز لیگ بیست‌وپنجم فوتبال ایران از امروز

نماینده پوتین: جنگ‌طلبان اروپایی و بریتانیایی نباید سد راه صلح در اوکراین شوند

ادعای رئیس‌جمهور لبنان: بیروت در برابر دو گزینه بود؛ پذیرش سند آمریکایی یا انزوا

زلنسکی در بدو ورود به واشنگتن: روسیه باید جنگی را که خودش آغاز کرده، پایان دهد

ترامپ: پیشرفت بزرگی در رابطه با روسیه حاصل شده؛ با ما همراه باشید

سرلشکر رحیم صفوی: هر آن ممکن است جنگ مجددی بین ایران و اسرائیل رخ بدهد؛ پس از آن ممکن است دیگر جنگی رخ ندهد

دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی

هیجان‌زدگی چه پیامدی دارد؟ | راهکارهای انتخاب رشته آگاهانه

نان در زیباییست؟ | پشت‌پرده تجویز جراحی‌های غیر ضروری

این نسل «حافظه‌اش» را به ابرهای دیجیتال سپرده!

دو کلمه حرف حساب | شما اصلا آلترناتیو می‌دونی یعنی چی؟!

صلحی که همه صلح ها را به باد خواهد داد!

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی