يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰
کد خبر: ۵۸۱۸۶

بازهم «دلواپس» شدند؛ حمله تند عضو «پایداری» مجلس به امیرعبداللهیان

بازهم «دلواپس» شدند؛ حمله تند عضو «پایداری» مجلس به امیرعبداللهیان
خضریان، نماینده جبهه پایداری در توئیتی ضمن انتقاد ازدیدار و اظهارات امیرعبداللهیان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: در شرایطی که آمریکا به عنوان مقصر اصلی، نسبت به مذاکرات احیای برجام، اعلام بی‌نیازی می‌کند و تروئیکای ‎اروپا در بیانیه‌ای اقدامات هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای ایران را «فعالیت‌های تنش‌زا» می‌نامد، اظهارات جناب امیرعبداللهیان با بورل چه معنایی جز القای ضعف و نیازمندی ‎ایران دارد؟! جناب حسین امیرعبداللهیان!

به گزارش «فراز»؛ وی در توئیتی نوشت: مواضع اخیر طرفین ‎مذاکره برای ‎احیای برجام حاکی از این است که انگار فراموش کرده‌اند که ‎آمریکا با خروج یک جانبه از برجام، مقصر وضع فعلی است. و این آمریکا است که برای بازگشت به توافقنامه هسته‌ای، می‌بایست بدعهدی خود را با انجام تعهدات خود که قابل ‎راستی آزمایی باشد، جبران کند.

در شرایطی که آمریکا به عنوان مقصر اصلی، نسبت به مذاکرات احیا برجام، اعلام بی‌نیازی می‌کند و تروئیکای ‎اروپا در بیانیه‌ای اقدامات هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای ایران را «فعالیت‌های تنش‌زا» می‌نامد، اظهارات جناب امیرعبداللهیان با بورل چه معنایی جز القای ضعف و نیازمندی ‎ایران دارد؟!جناب حسین امیرعبداللهیان!

آیا مواضع و اقدامات اخیر شما در خصوص ‎مذاکرات هسته‌ای، در شأن ایستادگی مردم ایران است؟! مطمئن باشید مجلس بر مبنای ‎سیاست قطعی نظام، از اجرای دقیق قانون اقدام راهبردی کوتاه نخواهد آمد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی