سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۵۸۸۹۶

بودجه ۱۴۰۲؛ دولت سن بازنشستگی را ۲ سال افزایش داد

بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ سن بازنشستگی دو سال افزایش خواهد یافت. در بند «د» تبصره ۲۰ لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ آمده است: سنوات خدمت مورد قبول برای بازنشستگی تمام مستخدمین مرد و زن دارای حداقل مدرک کارشناسی معتبر در مشاغل اختصاصی در تمام صندوق‌های بازنشستگی اعم از لشگری و کشوری که در سال ۱۴۰۲ بازنشسته می‌شوند، در صورت اعلام نیاز دستگاه و رضایت مستخدم بدون رعایت شرط سنی به مدت دو سال افزایش می‌یابد.

به گزارش «فراز»، در بند «د» تبصره ۲۰ لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ آمده است: سنوات خدمت مورد قبول برای بازنشستگی تمام مستخدمین مرد و زن دارای حداقل مدرک کارشناسی معتبر در مشاغل اختصاصی در تمام صندوق‌های بازنشستگی اعم از لشگری و کشوری که در سال ۱۴۰۲ بازنشسته می‌شوند، در صورت اعلام نیاز دستگاه و رضایت مستخدم بدون رعایت شرط سنی به مدت دو سال افزایش می‌یابد.

آیین‌نامه‌های اجرائی مورد نیاز این قانون در مواردی که مدت خاصی پیش‌بینی نشده است، حداکثر ظرف سه ماه پس از لازم‌ الاجرا شدن این قانون تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

اجرای احکام مندرج در این قانون در خصوص احکام یکساله مربوط به سال ۱۴۰۲ بوده و سایر احکام دارای ماهیت دائمی تحت عنوان قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳) تا زمانی که توسط قوانین دیگر نسخ نشده، دارای اعتبار است. قانون برنامه پنجساله ششم توسعه تا زمان تصویب قانون برنامه هفتم توسعه و حد اکثر شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون تمدید می‌شود.

 
 

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سخنگوی دولت: قرار نیست دولت هیچ سکویی را در لیست فیلترینگ نگه دارد

سنای آمریکا تحریم روسیه را به طور موفقت تعلیق کرد

عارف: نباید برای خوشایند مسئولان داده‌ها دستکاری شود

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

معاون ترامپ در سفر دوروزه وارد اسرائیل شد

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر دبیر ستاد امر به معروف استان تهران در زمینه تشکیل اتاق وضعیت حجاب و به‌کارگیری ۸۰ هزار نفر آمر به معروف در تهران: هیچ بودجه‌ای برای کار ویژه‌ای این‌چنینی، اختصاص نیافته | شورای عالی امنیت ملی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کلان و امنیتی کشور است

توافق آمریکا و اسرائیل بر سر نمونه آزمایشی مقابله با تونل‌ها در رفح

نظر نبیه‌بری درباره مذاکرات پیشنهادی آمریکا برای مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل

جزئیات دست‌درازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله؛ دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران کار کنند

چرا روسیه نمی‌تواند شریک ایران باشد؟

مرگ دلخراش ۲ عابر پیاده در تاریکی بامداد

پیشنهاد سردبیر
زندگی