پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
پنجشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۵۹۲۱۶

برکناری شهردار پایتخت ازبکستان به دلیل آماده نبودن برای برف

برکناری شهردار پایتخت ازبکستان به دلیل آماده نبودن برای برف
رئیس جمهوری ازبکستان تعدادی از مقامات ارشد کشور را به دلیل واکنش ضعیف به سرما و برف و بحران انرژی برکنار کرد. رئیس جمهوری این مسوولان را به عدم مبارزه با فساد و غارت بخش انرژی متهم کرد و گفت معادل ۲۰ درصد از مصرف سالانه گاز در ازبکستان تحویل مصرف کنندگان نمی‌شود.

عصر ایران نوشت: رئیس جمهوری ازبکستان تعدادی از مقامات ارشد کشور را به دلیل واکنش ضعیف به سرما و برف و بحران انرژی برکنار کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شهردار پایتخت (تاشکند) از جمله این مقامات است.

سازمان هواشناسی ازبکستان اعلام کرد دمای هوا در روز جمعه گذشته در تاشکند به 19.8 درجه زیرصفر رسید که کمترین میزان در ماه ژانویه در 50 سال اخیر است.

رئیس جمهوری ازبکستان با انتشار فیلمی گفت شهردار تاشکند را برکنار کردم زیرا شهر را به شکل مناسبی برای فصل زمستان آماده نکرده بود. "حرف های غیرواقعی و گزارش های دروغ" از دیگر موضوعاتی بود که رئیس جمهوری ازبکستان به عنوان دلیل برکناری شهردار تاشکند مطرح کرد.

رئیس جمهوری ازبکستان همچنین از برکناری معاون وزیر انرژی خبر داد و از برخی استانداران و مدیران ارشد وزارت انرژی به شدت انتقاد کرد.

رئیس جمهوری این مسوولان را به عدم مبارزه با فساد و غارت بخش انرژی متهم کرد و گفت معادل 20 درصد از مصرف سالانه گاز در ازبکستان تحویل مصرف کنندگان نمی شود.

ازبکستان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گاز در جهان است. این کشور سالانه بیش از 50 میلیارد مترمکعب تولید گاز دارد.

ازبکستان کشوری در شرق دریای خزر و محصور در خشکی است که به دریا راه ندارد.

با وجود اینکه ازبکستان از منابع زیاد گاز برخوردار است این کشور با قطع پرتعداد برق روبه رو است.

ازبکستان صادرات گاز خود را به طور کامل متوقف و توافقنامه ای با همسایه اش ترکمنستان برای واردات گاز از این کشور امضا کرد.
در هفته های اخیر هم شماری از مدیران شرکت های انرژی به اتهام فعالیت های غیرقانونی بازداشت شدند.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی