شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۵۹۲۵۷

آیت‌الله مکارم شیرازی: افزایش درآمدهای نفتی در زندگی مردم احساس نمی‌شود

یکی از مراجع تقلید در دیدار وزیر کشور با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و مردم افزود: ما نمی‌خواهیم مطلبی بگوییم که سبب تضعیف دولت گردد، اما مردم دچار مشکلات و گرفتاری اقتصادی هستند و انتظار دارند تا گامی جهت حل مشکلات آنان برداشته شود. به گزارش«انتخاب»، احمد وحیدی وزیر کشور با حضور در دفتر این مرجع تقلید در قم با وی دیدار و گفت‌وگو کرد. آیت‌الله مکارم شیرازی در این دیدار با اشاره به اقدام مجله‌ فرانسوی گفت: کشورهای غربی تابع هیچ قانون اخلاقی نیستند، بدترین اهانت‌ها را می‌کنند، اما نه دادگاهی به آن‌ها رسیدگی می‌کند و نه از سوی دولت خودشان و نه دیگر دولت‌ها محکوم می‌شوند. وی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و مردم افزود: ما نمی‌خواهیم مطلبی بگوییم که سبب تضعیف دولت گردد، اما مردم دچار مشکلات و گرفتاری اقتصادی هستند و انتظار دارند تا گامی جهت حل مشکلات آنان برداشته شود. این مرجع تقلید با اشاره به حوادث اخیر اضافه کرد: باید میان کسانی که نسبت به مسائل و مشکلات اقتصادی اعتراض دارند با کسانی که در پی تخریب و آتش‌زدن و یا تبلیغ مسائل ضدفرهنگی هستند و یا عوامل خارجی‌اند، تفاوت قائل شد و با هر کدام رفتار متناسب داشت. وی افزایش نرخ دلار را از عوامل نگرانی و ناراحتی مردم دانسته و تأکید کردند: معلوم نیست بازیگر و گرداننده‌ بازار ارز کیست؟ آیا دولت سبب افزایش آن می‌شود یا عرضه و تقاضا و یا عوامل خارجی و خارج‌نشینان؟ لذا باید عامل اصلی بازار ارز مشخص شود و جلوی این مسائل گرفته شود. آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به افزایش فروش نفت و درآمدهای ارزی حاصله از آن و همچنین تفاوتی که در نرخ ارز اتفاق افتاده، افزود: باید آثار و نتیجه‌ آن در زندگی و سفره‌ مردم آشکار شود، در حالی که چنین چیزی احساس نمی‌شود. وی بانک‌ها، قاچاق کالا، عدم تأمین مناسب کالاهای اساسی، مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان را از دیگر مشکلات مردم برشمرده و افزود: مشکلات اخلاقی همچون طلاق نیز در حال گسترش است که باید نسبت به آن تدبیری اندیشیده شود. استاد سطوح عالی و دروس خارج حوزه علمیه، به بیشتر شدن فاصله طبقاتی میان قشر کارگر و کارمند با اقشار مرفه جامعه اشاره کرده و بیان کرد: کارگران و کارمندان بیشترین مشکلات را دارند، چرا که حقوق آنها ثابت بوده ولی اجناس مدام گران‌تر می‌شوند و آن‌ها نمی‌توانند هزینه‌های زندگی خود را با آن مطابقت دهند. آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه دولت باید خود در مسأله‌ حجاب پیش‌قدم شود و حجاب را در مجموعه‌ کارکنان و ادارات خود آغاز کند، افزود: در این زمینه باید کار فرهنگی صورت گیرد و مسأله‌ حجاب را از مدارس ابتدایی به دختران تعلیم داد.

 

به گزارش«فراز»، احمد وحیدی وزیر کشور با حضور در دفتر این مرجع تقلید در قم با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی در این دیدار با اشاره به اقدام  مجله‌ فرانسوی گفت: کشورهای غربی تابع هیچ قانون اخلاقی نیستند، بدترین اهانت‌ها را می‌کنند، اما نه دادگاهی به آن‌ها رسیدگی می‌کند و نه از سوی دولت خودشان و نه دیگر دولت‌ها محکوم می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و مردم افزود: ما نمی‌خواهیم مطلبی بگوییم که سبب تضعیف دولت گردد، اما مردم دچار مشکلات و گرفتاری اقتصادی هستند و انتظار دارند تا گامی جهت حل مشکلات آنان برداشته شود.

این مرجع تقلید با اشاره به حوادث اخیر اضافه کرد: باید میان کسانی که نسبت به مسائل و مشکلات اقتصادی اعتراض دارند با کسانی که در پی تخریب و آتش‌زدن و یا تبلیغ مسائل ضدفرهنگی هستند و یا عوامل خارجی‌اند، تفاوت قائل شد و با هر کدام رفتار متناسب داشت.

وی افزایش نرخ دلار را از عوامل نگرانی و ناراحتی مردم دانسته و تأکید کردند: معلوم نیست بازیگر و گرداننده‌ بازار ارز کیست؟ آیا دولت سبب افزایش آن می‌شود یا عرضه و تقاضا و یا عوامل خارجی و خارج‌نشینان؟ لذا باید عامل اصلی بازار ارز مشخص شود و جلوی این مسائل گرفته شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به افزایش فروش نفت و درآمدهای ارزی حاصله از آن و همچنین تفاوتی که در نرخ ارز اتفاق افتاده، افزود: باید آثار و نتیجه‌ آن در زندگی و سفره‌ مردم آشکار شود، در حالی که چنین چیزی احساس نمی‌شود.

وی بانک‌ها، قاچاق کالا، عدم تأمین مناسب کالاهای اساسی، مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان را از دیگر مشکلات مردم برشمرده و افزود: مشکلات اخلاقی همچون طلاق نیز در حال گسترش است که باید نسبت به آن تدبیری اندیشیده شود.

استاد سطوح عالی و دروس خارج حوزه علمیه، به بیشتر شدن فاصله طبقاتی میان قشر کارگر و کارمند با اقشار مرفه جامعه اشاره کرده و بیان کرد: کارگران و کارمندان بیشترین مشکلات را دارند، چرا که حقوق آنها ثابت بوده ولی اجناس مدام گران‌تر می‌شوند و آن‌ها نمی‌توانند هزینه‌های زندگی خود را با آن مطابقت دهند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه دولت باید خود در مسأله‌ حجاب پیش‌قدم شود و حجاب را در مجموعه‌ کارکنان و ادارات خود آغاز کند، افزود: در این زمینه باید کار فرهنگی صورت گیرد و مسأله‌ حجاب را از مدارس ابتدایی به دختران تعلیم داد.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

رکورد جدید نقدینگی در راه است؛ ۱۴ هزار هزار میلیارد تومان تا پایان سال!

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

پیشنهاد سردبیر
زندگی