۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۲۹
پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۵۹۴۸۸

وزیر کشور: در خوادث اخیر مشکل جوانان، قطع ارتباط معنوی با خدا بود

وزیر کشور گفت: با نگاهی به حوادث اخیر اخیر متوجه می‌شوید مشکل بزرگی که جوانان داشتند، قطع ارتباط معنوی با خدا، هجمه دشمن، ترویج فرهنگ منحط غربی و نیز بی‌هویت‌سازی بود، لذا هر جایی که آثار کمبود نماز و ارتباط با خدا را می‌بنیم، شاهد چالش‌هایی هستیم.

احمد وحیدی، وزیر کشور در اجلاس سراسری نماز با اشاره به اعتراضات ماه‌های گذشته در کشور دلیل وقوع آن را قطع ارتباط معنوی جوانان با خدا عنوان کرد.

به گزارش فراز، در ادامه بخش‌هایی از صحبت‌های وزیر کشور را می‌خوانید:

 

 

  • تعداد قابل توجهی از مساجد ما امام جماعت ندارد و ‌متاسفانه عادت کردیم در مسجد را می‌بندیم؛ یعنی با عادت‌ها و رویه‌هایی مواجهیم که معلوم نیست از کجا نشأت گرفته است.
  • با نگاهی به اغتشاشات اخیر متوجه می‌شوید مشکل بزرگی که جوانان داشتند، قطع ارتباط معنوی با خدا، هجمه دشمن، ترویج فرهنگ منحط غربی و نیز بی‌هویت‌سازی بود، لذا هر جایی که آثار کمبود نماز و ارتباط با خدا را می‌بنیم، شاهد چالش‌هایی هستیم. 
  • امر نماز باید در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی ما جدی گرفته شود. این نهضتی که ستاد اقامۀ نماز پیش گرفته است، ثمرات بزرگی به همراه دارد. همگان مکلفیم در ترویج نماز اقدام کنیم که اگر انجام ندهیم در پیشگاه خداوند مؤاخذه می‌شویم. 
  • در زمانه‌ای هستیم که دشمن علیه ما بسیج شده و دین‌ستیزی را پیشۀ راه خود کرده است. نمونه‌اش همان نشریۀ معلوم‌الحال فرانسوی است. در چنین شرایطی با چه ابزاری بهتر از معنویت و نماز می‌توانیم به تقابل با دشمن بپردازیم؟ با چه گفتاری و با چه رفتاری و چه روش‌هایی می‌توانیم به تبلیغ امر نماز بپردازیم؟ اصولاً کار فرهنگی با چه روش و ادبیاتی باید انجام شود؟ دربارۀ اینها باید فکر کنیم.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
محمود
-
پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱
0
کاملا هم در اشتباه مطلق هستید چون خود بنده یک جوان هستم که هر روز ذکر میکنم حداقل بالای هزار بار نماز هم که بماند سر وقت خود الان نزدیک ۱۰ سال است بعد از نماز صبح همراه با شبکه ۳ و دعای عهد را یک روز از یاد نبرده ام تا به گفته امام عسگری هر کس دعای عهد را ۴۰ روز بعد از نماز صبح تعقیب کند از یاران امام زمان خواهد بود پس لطفاً بیخودی حرف نزنید من هم خودم از معترضین هستم که شاید در کف خیابان نبودم بخاطر آبروی خانوادگی ولی از بیکاری و فقر و گرانی و اختلاس های کلان شما به ستوه آمده ام و اعتراض دارم به این وضعیت مالی و اقتصادی کشور در دهک ۲ هستم بدون هیچ گونه کاری و یک خانواده با ۳ میلیون تومان داریم زندگی سختی رو می‌گذرانیم در واقع زنده نیستیم فقط داریم زجر کش میشیم با این گرونی همه اعضای خانواده مریض شدیم و سوءتغذیه گرفتیم چند سال هست بخاطر بی کفایتی مسئولین دزدی های هزاران میلیاردی آیا خدارو می شناسید اصلا که اینگونه هم خدا هم دین خدا هم قرآن خدا را با این کارهای شما داره از یاد مردم میره شما باعث شدین مردم از دین و مذهب هم زده باشند و تاوان این گناه به گردن تک تک شماست از بالاترین مقام تا پایین ترین شما امیدوارم که خدارو به یاد بیاورید و یه کم از دزدی هاتون کم کنید شاید کمتر فشار به ما وارد شود اگر هم نمی خواهید از دزدی و اختلاس های هزاران میلیاردی خود کم کنید گناه تمام حق الناس به گردن تک تک شماست بدانید که خداوند به هیچ وجه از حق الناس نمی‌گذره و این دنیا هم گذراست و همه زود یا دیر رفتنی هستیم پس به خودتون بیاید..???
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی