يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۵۹۶۷۷

واکنش نتانیاهو به انفجار اخیر اصفهان: درباره عملیات‌های خاص صحبت نمی‌کنم

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل گفت که این رژیم در ایران «علیه توسعه تسلیحات خاص اقدام انجام داده»، اما از تایید یا انکار این که آیا پشت حمله اخیر در اصفهان بوده یا خیر، خودداری کرد. وی گفت: هرگز درباره عملیات‌های خاص صحبت نمی‌کنم... و هر بار انفجاری در خاورمیانه رخ می‌دهد، اسرائیل مقصر و مسئول شناخته می‌شود--گاهی ما هستیم و گاهی اوقات نیستیم.

 

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان درباره موضع خود در قبال ایران به تکرار اتهامات ضد ایرانی پرداخت و مدعی شد: اگر رژیم‌های سرکشی دارید که (قصد دستیابی) به سلاح‌های هسته‌ای دارند، می‌توانید ۱۰۰ توافق با آن‌ها امضا کنید، این کمکی نمی‌کند.

وی افزود: فکر می‌کنم تنها راهی که می‌توانید دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای را متوقف و مانع آن شوید، ترکیبی از تحریم‌های اقتصادی فلج‌کننده است اما مهمترین چیز، یک تهدید نظامی معتبر است.

به گزارش وبگاه شبکه آمریکایی، نتانیاهو گفت که رژیم صهیونیستی در ایران «علیه توسعه تسلیحات خاص اقدام انجام داده»، اما از تایید یا انکار این که آیا پشت حمله اخیر در اصفهان بوده یا خیر، خودداری کرد.

وی گفت: هرگز درباره عملیات‌های خاص صحبت نمی‌کنم... و هر بار انفجاری در خاورمیانه رخ می‌دهد، اسرائیل مقصر و مسئول شناخته می‌شود--گاهی ما هستیم و گاهی اوقات نیستیم.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی به نقل از مقام‌های آمریکایی، رژیم صهیونیستی و موساد را پشت حمله شکست‌خورده به مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران دانست.

وال استریت ژورنال همچنین به استناد تصاویر ماهواره‌ای، آسیب جزئی به ساختمان مورد حمله را تایید کرد. «رونن سولومون» تحلیلگر اطلاعاتی مستقل نیز ضمن تایید «کوچکی انفجار»، مدعی شد این نشان می‌دهد هدف یک انبار مهمات نبوده بلکه ممکن است یک آزمایشگاه یا مکان لجستیکی نظامی باشد.

دوشنبه (۳۰ ژانویه) یک مقام مسئول ایران در خصوص حمله ناموفق در گفت‌وگو با الجزیره جزئیاتی ارائه کرد و از تلاش رسانه‌های صهیونیستی برای دستاوردسازی از این حمله تروریستی پرده برداشت.

وی تصریح کرد که نشانه‌های اولیه حاکی از دست داشتن رژیم صهیونیستی در این تهاجم ناموفق است، هرچند که تحقیقات باید ادامه یابد. اما آنچه که مشخص است، این است که «حمله اصفهان موفقیت‌آمیز نبود و سخنان منابع اسرائیلی صرفا تبلیغاتی و برای سرپوش گذاشتن بر این شکست است».

این مقام ایرانی به صراحت گفت: «اسرائیل بخوبی می‌داند که پاسخ آن را دریافت خواهد کرد و این همان چیزی است که پیش از این نیز، به دور از هر گونه سروصدا و اظهارنظرهای متوالی اتفاق افتاده است. واشنگتن از این حمله فاصله می‌گیرد؛ زیرا می‌داند که آن شکست خورده و تهران را مجبور به تغییر سیاست‌هایش نخواهد کرد. کسانی هستند که با آتش بازی می‌کنند. ما تردیدی نداریم که اگر برای آغاز یک جنگ منطقه‌ای تصمیم بگیرند؛ خودشان نخستین کسانی هستند که خواهند سوخت».

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی