۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۵
شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۵۹۹۶۴

بلاتکلیفی علی اسداللهی و کیوان مهتدی به رغم برخورداری از شرایط عفو

بلاتکلیفی علی اسداللهی و کیوان مهتدی به رغم برخورداری از شرایط عفو
وکیل علی اسداللهی، شاعر و همسر کیوان مهتدی، نویسنده بازداشتی در ایران خبر از بلاتکلیفی آن ها به رغم برخورداری از شرایط عفو اعلام شده از سوی رهبری دادند.

وکیل علی اسداللهی، شاعر و همسر کیوان مهتدی، نویسنده بازداشتی در ایران خبر از بلاتکلیفی آن‌ها به رغم برخورداری از شرایط عفو اعلام شده از سوی رهبری دادند.

کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم، معلم زبان، نوزدهم اردیبهشت ماه در منزلش به همراه آنیشا اسداللهی، همسرش، بازداشت شد. چندی بعد آنیشا اسداللهی از زندان آزاد شد اما کیوان متهدی در بازداشت ماند. سرانجام حکم دادگاه بدوی او اعلام شد: «۵ سال حبس به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و ۱ سال حبس به اتهام تبلیغ علیه نظام.»

باتوجه به عفو اعلام شده از سوی رهبری، همسر و وکیل انتخابی کیوان مهتدی در گفت‌وگو با «شبکه شرق» خبر از برخورداری این زندانی از شرایط قرارگیری در لیست عفو دادند. آنیشا اسداللهی، همسر کیوان مهتدی در این زمینه به «شبکه شرق» گفت: «کیوان مهتدی نویسنده، مترجم و معلم زبان در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه بازداشت شد. او به همراه تعدادی از فعالان کارگری و معلمان با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه همچنان در بند ۴ زندان اوین و در بازداشت موقت به سر می‌برد. دادگاه بدوی مهتدی را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرده که 5 سال آن قابل اجراست و با توجه به بندهای مربوط به آیین‌نامه عفو اخیر، می‌تواند مشمول تخفیف در مجازات شده و هم اکنون با آزادی مشروط از زندان آزاد شود اما تا کنون خبری از آزادی او و دیگر هم بندی‌هایش در این پرونده نشده است و همچنان نامه‌ای برای عفو و تخفیف در مجازات دریافت نکرده‌اند.»

همسر کیوان مهتدی تاکدی کرد: «از میان هم پرونده‌‌‌های کیوان مهتدی، آقای حبیبی مشمول شده و آزاد شدند، همینطور برای آقای سجاد شکری نیز که همان اوایل با قید وثیقه آزاد شدند، قرار منع تعقیب صادر شده‌است اما هنوز از تخفیف یا منع تعقیب برای او و دیگر هم پرونده‌ای‌هایش خبری نیست.» امیر رئیسان، وکیل انتخابی کیوان مهتدی نیز با تایید اظهارات آنیشا اسداللهی ابراز امیدواری کرد که بخشنامه عفو اخیر شامل کیوان مهتدی شود تا او نیز از زندان آزاد شود.

علی اسداللهی نیز وضعیتی مشابه کیوان مهتدی دارد. علی اسداللهی، شاعر و دانشجوی ارشد ادبیات فارسی دانشگاه تهران نیز صبح سی‌ام آبان ماه بازداشت شد. او ابتدا به زندان اوین و سپس به زندان فشافویه منتقل شد.

ثمین چراغی، وکیل علی اسداللهی در گفت‌وگو با «شبکه شرق» درباره آخرین وضعیت موکل خود اظهار کرد: « علی اسداللهی نوزدهم دی ماه به زندان فشافویه منتقل شد ولی قبل از آن، آخرین دفاع از او گرفته شده بود. با توجه به شرایط اعلام شده برای برخورداری از عفو، اتهامات علی اسداللهی به شکلی است که او می‎‌تواند شامل عفو شود. گرچه پرونده علی اسداللهی به هیچ شعبه‌ای در دادگاه انقلاب ارجاع نشده است که بتوانیم در آنجا درخواست آزادی او به قید وثیقه را مطرح کنیم. همسرش هم پیگیر است ولی می‌گویند تعیین شعبه نشده است.»

 

منبع خبر : شرق
منبع: شرق
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی