پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ 06 November 2025
سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
کد خبر: ۶۰۰۵۸

نماینده مجلس: افتادن روسری دختران در مدارس ممنوع نیست

نماینده مجلس: افتادن روسری دختران در مدارس ممنوع نیست
جواد نیک‌بین عضو کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تنبیه دختران در مدارس و محیط‌های آموزشی دخترانه به دلیل افتادن روسری را کار بسیار غلط و اشتباهی دانست.

به گزارش «فراز»، حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین در حاشیه بازدید از برخی مدارس دخترانه منطقه ترشیز افزود: افتادن روسری یک دختر در محیط آموزشی و مدرسه دخترانه نه تنها اشکالی ندارد بلکه ممنوع هم نیست.

وی گفت: حتی خود مدیر مدرسه باید به این نتیجه برسد در مدارسی که مشکلی ندارد دختران بتوانند آزادانه بدون روسری ورزش کرده و راه بروند، این نه اشکال شرعی و نه عرفی دارد و اگر مدیر مدرسه‌ای هم برخورد می‌کند کار بسیار غلطی است.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اینکه گفته شده برخی بودجه‌ها مانند کتابخانه‌های مدارس حذف و به نصب دوربین در مدارس اختصاص یافته کار بسیار غلطی است.

وی با اظهار تأسف از اینکه نتوانستیم نسل جوان را به خوبی بشناسیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم، افزود: حتی اینکه بعضاً گفته می‌شود مدیران برخی مدارس در شهرستان‌ها به گشتن کیف دانش آموزان می‌پردازند نه تنها کار اشتباه و غلط و ممنوع است بلکه معتقدم تفتیش عقاید و آدم‌ها ممنوع است.

نماز به تنهایی نمی‌تواند معیار ارزیابی در پذیرش مسئولیت‌ها باشد

وی در ادامه در واکنش به سخنانی که گفته شده بود فقط نماز ملاک ارزیابی در پذیرش مسئولیت‌هاست، افزود: هرچند یکی از ملاک‌های آدم‌های خوب نماز است ولی اینکه هر فرد نمازخوان آدم خوبی باشد اصلاً این گونه نیست، برخی از آن‌هایی که پیشانیشان پینه بسته بود و اهل نماز شب و روزه بودند جاسوس و مفسد از کار درآمدند.

این نماینده مجلس با تأکید براینکه نماز به تنهایی نمی‌تواند ملاک و معیار ارزیابی در پذیرش مسئولیت‌ها باشد، تصریح کرد: برخی مسئولان باید در بیان سخنانشان دقت بیشتری داشته باشند.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ترامپ طرح خلع سلاح هسته‌ای با روسیه و چین را اعلام کرد

در پی سقوط هواپیمای شرکت UPS و کشته شدن حداقل ۹ نفر، ایالت کنتاکی وضعیت اضطراری اعلام کرد.

اقبالِ هیولایی از عروسکی که یکی می‌گوید «شیطانی» است و دیگری می‌گوید داخلش «جی‌پی‌اس» است!

برنده نوبل صلح: ایران از ونزوئلا به عنوان پایگاهی در قاره آمریکا استفاده می‌کند

عراقچی: رئیس جمهور آمریکا در روز‌های نخست جنگ خواستار تسلیم بدون قید و شرط شد

گوش‌های شنوا کجاست؟ | فاصله طبقاتی مهم‌ترین چالش فعلی کشور است

ناشیانه‌ترین سرقت تاریخ چگونه انجام شد؟

حدود ۸۱۰۰۰ نفر از الفاشر آواره شده‌اند... و هشدار‌هایی مبنی بر وخامت اوضاع انسانی

پوتین پس از تغییر موضع غیرمنتظره ترامپ، دستور آماده‌سازی برای آزمایش هسته‌ای را صادر کرد

داستان گران‌ترین برنج جهان را از دست ندهید!

قدرت نظامی آمریکا ونزوئلا را تحت فشار قرار داده است

یک مقام اسرائیلی: ما به دنبال جنگ در لبنان نیستیم، اما در صورت لزوم، تردید نخواهیم کرد

روایت ابوریحان بیرونی از کوروش بزرگ را بخوانید

پیروزی ممدانی، سیاست آمریکا را در حالی که دموکرات‌ها پیروزی‌های بزرگی کسب می‌کنند، متحیر کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی