سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۶۰۰۷۳

زاکانی: شهرداری در هیچ یک از ۹ بارش امسال غافلگیر نشد

علیرضا زاکانی شهردار تهران از آمادگی شهرداری تهران برای بارش‌های مجدد تهران از امشب خبر داد و با اشاره به تشکیل ستادی با حضور شهرداری تهران، پلیس راهور و صدا و سیما، گفت: امسال ۹ بارش داشتیم و در هیچ یک از آنها غافلگیر نشدیم و برخی تنها علاقه خود را بازگو می‌کنند.

علیرضا زاکانی در آئین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شهرداری تهران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای توسعه شرقی خط ۴ متروی تهران، گفت: خشنودیم که این افتتاح در روزهایی انجام می‌شود که هنوز بوی ایام دهه فجر به مشام می‌رسد. حضور گسترده ملت ایران فراتر از تصورات و باورها بود و یک بار دیگر نشان داد این ملت، ملتی بزرگ و عظیم الشأن است. توجه به ۲۲ بهمن مایه یأس و ناامیدی دشمنان خواهد بود. امیدواریم این راه و حرکت به سمت قله‌ها در زمانی کوتاهتر طی شود و مشکلاتی که مردم از آن رنج می برند به پایان برسد و شادی و عظمت بیشتر را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: ناظر به شرایط آب و هوایی شهر تهران و بارش برف اخیر جا دارد از شهروندان تشکر کنم. مردم عزیز تهران خوب و مناسب با رعایت شرایط موجود سختی‌های شرایط آب و هوایی را پشت سر گذاشتند. یکشنبه گذشته با میانگین ۱۹ سانتیمتر بارش به صورت کلی و حدود ۲۶ سانتیمتر بارش در شمال شهر تهران بیشترین بارش را شاهد بودیم، به شکلی که از بهمن سال ۹۶ تا کنون چنین بارشی را نداشته‌ایم و در چنین شرایطی حتی یک جا هم گزارشی از مسدودی و گرفتاری شهروندان نداشتیم. بی تردید ابتدا باید از مردم تشکر کنم و وظیفه خود می‌دانم از همکارانم در شهرداری، پلیس راهور و صدا و سیما قدردانی کنم. برای نخستین بار ستادی تشکیل شد و نشان داد که اگر در کنار هم باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.

شهردار تهران تاکید کرد: در شهر تهران ۲۶ هزار نفر در بارش برف اخیر در صحنه خدمت به مردم بودند و با شن پاشی و تلاش خود معابر بزرگ و در مرحله بعد سایر معابر را بازگشایی کردند. در این میان ۱۶ هزار نفر نیروهای فضای سبز و ۱۰۰۰ نفر نیروهای شهربان نیز تلاش کردند.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه تمامی تجهیزات در بارش برف اخیر مشغول خدمت رسانی بود افزود: در کنار این موارد همکاری پلیس راهور، صدا و سیما و مجموعه خبرنگاران رسانه‌ها کمک کردند که این یکشنبه را پشت سر بگذاریم.

وی ادامه داد: دوباره از امشب مجددا از حدود ساعت ۲۴ و یک بامداد بارش شروع می‌شود که باید برای این نعمت‌ها سجده شکر به جا بیاوریم و البته بار دیگر این ستاد تشکیل شده و کارها را به پیش می‌برد. امسال ۹ بارش داشتیم و در هیچ یک از آنها غافلگیر نشدیم و برخی تنها علاقه خود را بازگو می‌کنند. از امشب نیز این ستاد تشکیل می‌شود و کار جدی است که در آینده نیز ادامه خواهد داشت؛ البته ممکن است در شهر در گوشه‌ای حادثه‌ای رخ دهد.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

تجمع مادران علیه تاثیر معدل در کنکور

ثبت بیش از ۲۰۰۰ وکالت رسمی در پرونده «جنایات جنگ ۱۲ روزه»

سهم ۳۵ درصدی دهک‌های ۹ و ۱۰ از امتیاز مسکن ملی | یارانه مسکن به ثروتمندان رسید

۱۴ مصدوم در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور-سبزوار

ترامپ: به تازگی با پوتین گفت‌وگوی مستقیم داشته‌ام

نخست‌وزیر استرالیا: حمله مرگبار سیدنی ریشه در «ایدئولوژی داعش» داشت

شورای شهر تهران در خاموشی | قطع ناگهانی برق، جلسه علنی را متوقف کرد

آزادسازی تبعه زندانی روسیه در ایران بر اساس عفو و رأفت اسلامی

وزیر امورخارجه کشورمان بلاروس را به مقصد روسیه ترک کرد

تمدید اعتبار گذرنامه‌های خانواری تا خرداد ۱۴۰۵

انسداد دائمی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه | اتحادیه اروپا وتوی مخالفان را دور زد

درخواست غرامت ۱۰ میلیارد دلاری ترامپ از «بی‌بی‌سی»

ویدیو: توصیه کارشناس برنامه صداوسیما برای خوردن جو به جای برنج!

مذاکرات صلح اوکراین به ضرر نفت شد!

پیشنهاد سردبیر
زندگی