۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۷
سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۶۰۰۷۳

زاکانی: شهرداری در هیچ یک از ۹ بارش امسال غافلگیر نشد

علیرضا زاکانی شهردار تهران از آمادگی شهرداری تهران برای بارش‌های مجدد تهران از امشب خبر داد و با اشاره به تشکیل ستادی با حضور شهرداری تهران، پلیس راهور و صدا و سیما، گفت: امسال ۹ بارش داشتیم و در هیچ یک از آنها غافلگیر نشدیم و برخی تنها علاقه خود را بازگو می‌کنند.

علیرضا زاکانی در آئین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شهرداری تهران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای توسعه شرقی خط ۴ متروی تهران، گفت: خشنودیم که این افتتاح در روزهایی انجام می‌شود که هنوز بوی ایام دهه فجر به مشام می‌رسد. حضور گسترده ملت ایران فراتر از تصورات و باورها بود و یک بار دیگر نشان داد این ملت، ملتی بزرگ و عظیم الشأن است. توجه به ۲۲ بهمن مایه یأس و ناامیدی دشمنان خواهد بود. امیدواریم این راه و حرکت به سمت قله‌ها در زمانی کوتاهتر طی شود و مشکلاتی که مردم از آن رنج می برند به پایان برسد و شادی و عظمت بیشتر را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: ناظر به شرایط آب و هوایی شهر تهران و بارش برف اخیر جا دارد از شهروندان تشکر کنم. مردم عزیز تهران خوب و مناسب با رعایت شرایط موجود سختی‌های شرایط آب و هوایی را پشت سر گذاشتند. یکشنبه گذشته با میانگین ۱۹ سانتیمتر بارش به صورت کلی و حدود ۲۶ سانتیمتر بارش در شمال شهر تهران بیشترین بارش را شاهد بودیم، به شکلی که از بهمن سال ۹۶ تا کنون چنین بارشی را نداشته‌ایم و در چنین شرایطی حتی یک جا هم گزارشی از مسدودی و گرفتاری شهروندان نداشتیم. بی تردید ابتدا باید از مردم تشکر کنم و وظیفه خود می‌دانم از همکارانم در شهرداری، پلیس راهور و صدا و سیما قدردانی کنم. برای نخستین بار ستادی تشکیل شد و نشان داد که اگر در کنار هم باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.

شهردار تهران تاکید کرد: در شهر تهران ۲۶ هزار نفر در بارش برف اخیر در صحنه خدمت به مردم بودند و با شن پاشی و تلاش خود معابر بزرگ و در مرحله بعد سایر معابر را بازگشایی کردند. در این میان ۱۶ هزار نفر نیروهای فضای سبز و ۱۰۰۰ نفر نیروهای شهربان نیز تلاش کردند.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه تمامی تجهیزات در بارش برف اخیر مشغول خدمت رسانی بود افزود: در کنار این موارد همکاری پلیس راهور، صدا و سیما و مجموعه خبرنگاران رسانه‌ها کمک کردند که این یکشنبه را پشت سر بگذاریم.

وی ادامه داد: دوباره از امشب مجددا از حدود ساعت ۲۴ و یک بامداد بارش شروع می‌شود که باید برای این نعمت‌ها سجده شکر به جا بیاوریم و البته بار دیگر این ستاد تشکیل شده و کارها را به پیش می‌برد. امسال ۹ بارش داشتیم و در هیچ یک از آنها غافلگیر نشدیم و برخی تنها علاقه خود را بازگو می‌کنند. از امشب نیز این ستاد تشکیل می‌شود و کار جدی است که در آینده نیز ادامه خواهد داشت؛ البته ممکن است در شهر در گوشه‌ای حادثه‌ای رخ دهد.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی