۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۲:۴۳
شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۶۰۱۷۶

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: ایران به بیش از ۵۰ کشور تسلیحات مرگبار می‌فروشد

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: ایران به بیش از ۵۰ کشور تسلیحات مرگبار می‌فروشد
یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل مدعی شد «تاثیرات سوء ایران در سراسر قاره‌ها و کشورها در حال افزایش است. در سال گذشته، حکومت ایران به یکی از صادرکنندگان بین‌المللی سلاح‌های مرگبار تبدیل شد. تهران با بیش از پنجاه کشور در سراسر جهان در ارتباط است و به آن‌ها سلاح می‌فروشد. ایران تامین کننده پهپاد‌هایی با برد هزار کیلومتر برای کشورهای اروپای شرقی چون بلاروس است پیش‌تر نیز تهران این تسلیحات را به کشورهای آمریکای جنوبی چون ونزوئلا می‌فروخت.»

به گزارش «فراز»، گالانت در این کنفرانس مدعی شد: «ایران آشکارا و نهان درپی نابودی اسرائیل است. تهران به صورت مستقیم و غیر مستقیم از طریق واسطه‌ها یعنی تروریست‌ها فعال در نزدیکی مرزهای اسرائیل، در تلاش برای نیل به این هدف خود است. جمهوری اسلامی نه تنها تهدیدی برای اسرائیل که برای امنیت و ثبات اروپا و کل جهان است.»

بر اساس گزارش یورونیوز، وی افزود: «تاثیرات سوء ایران در سراسر قاره‌ها و کشورها در حال افزایش است. در سال گذشته، حکومت ایران به یکی از صادرکنندگان بین‌المللی سلاح‌های مرگبار تبدیل شد. تهران با بیش از پنجاه کشور در سراسر جهان در ارتباط است و به آن‌ها سلاح می‌فروشد. ایران تامین کننده پهپاد‌هایی با برد هزار کیلومتر برای کشورهای اروپای شرقی چون بلاروس است پیش‌تر نیز تهران این تسلیحات را به کشورهای آمریکای جنوبی چون ونزوئلا می‌فروخت.»

یوآو گالانت خواستار اقدامات فوری جامعه بین‌المللی برای توقف صادرات سلاح توسط جمهوری اسلامی شد و گفت: «جهان باید متحد شود و گام‌های فوری و سریعی برای توقف فروش تسلیحات ایران و ایجاد سازوکار بازدارنده و مؤثر در این زمینه بردارد.»

وی افزود: «جهان باید پیش از انقضای دوره تحریم تسلیحاتی کنونی جمهوری اسلامی در پایان سال ۲۰۲۳ وارد عمل شود. ترکیب تهدید تهران هسته‌ای و فروش تسلیحات می‌تواند به فجایع بزرگتری ختم شود.»

وزیر جنگ اسرائیل با تاکید بر لزوم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای گفت: «اگر رفتار ایران بدون سلاح هسته‌ای این‌گونه است، تصور کنید که اگر آنها به زرادخانه هسته‌ای دست‌یابند چه می‌شود. این موضوع تهدیدی تحمل‌ناپذیر برای امنیت جهانی است. همه ما باید از تمام ابزار ممکن برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی‌های هسته‌ای استفاده کنیم.»

 
 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی