يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
کد خبر: ۶۰۲۸۸

معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا: پهپادهای ایرانی را هدف قرار می‌دهیم

معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا: پهپادهای ایرانی را هدف قرار می‌دهیم
معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در آستانه نخستین سالگرد حمله نظامی روسیه به اوکراین با تکرار برخی ادعاهای تکذیب‌شده، گفت که خطوط پشتیبانی روسیه و از جمله پهپادهای ساخت ایران را هدف قرار خواهیم داد.

والی آدیمو، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در آستانه نخستین سالگرد حمله نظامی روسیه به اوکراین با تکرار برخی ادعاهای تکذیب‌شده، گفت که خطوط پشتیبانی روسیه و از جمله پهپادهای ساخت ایران را هدف قرار خواهیم داد.

به گزارش فراز، وی به چین نیز نسبت به هرگونه تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، هشدار داد و افزود که اگر چنین اتفاقی رخ دهد، اقدام‌های عملی را اتخاذ خواهیم کرد.

آدیمو پیش از این نیز با تکرار برخی یاوه‌سرایی‌ها اعلام کرده بود که روسیه با روی آوردن به «کشورهای یاغی» مانند ایران و کره‌شمالی در صدد دور زدن تحریم‌ها و دریافت کمک‌های نظامی از طرف‌های ثالث است.

وی در ادامه این ادعاها گفت که ایالات متحده تصمیم دارد بر کشورهایی که به روسیه در نقض تحریم‌های غرب کمک کرده و به مسکو راهکارهایی برای فرار از این محدودیت‌ها ارائه می‌دهند، متمرکز شود. 

آدیمو افزود که تمرکز واشنگتن بر مقابله با نقض تحریم‌های اعمال‌شده بر روسیه از جمله توسط طرف‌هایی است که عامدانه یا غیرعامدانه به روسیه برای تأمین منابع مورد نیاز برای جنگ نظامی در اوکراین کمک می‌کنند. 

 

 
 
 

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

پیشنهاد سردبیر
زندگی