۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۱۳
پنجشنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
کد خبر: ۶۰۳۱۶

تصویب سفر دو عضو شورای شهر شیراز به ترکیه کسب تجربه و عبرت‌آموزی از زلزله

تصویب سفر دو عضو شورای شهر شیراز به ترکیه کسب تجربه و عبرت‌آموزی از زلزله
محمدرضا هاجری، سخنگوی شورای شهر شیراز درباره تصویب سفر دو عضو شورای شهر شیراز به ترکیه کسب تجربه و عبرت‌آموزی از زلزله گفت: با افتخار این پیشنهاد را دادم و آن را پیگیری خواهم کرد تا به نتیجه برسد.

تصویب سفر دو تن از اعضای شورای شهر شیراز به ترکیه جهت کسب تجربه و عبرت‌آموزی به واسطه زلزله‌ای که اخیرا در این کشور رخ داده است، حاشیه‌ای بود که هفته گذشته دامن‌گیر اعضای شورای شهر شیراز شد.

در شرایط نامساعد وضعیت مالی شهرداری و اوضاع اقتصادی جامعه اعزام دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر (غلامعلی ترابی و مصطفی کیانی رحیمی) به ترکیه کافی است تا افکار عمومی به بازی گرفته شده و شهروندان نسبت به نمایندگانی که به شورا فرستاده‌اند بیشتر ناامید شوند.

در ادوار مختلف شورا سفرهایی به خارج از کشور با عناوین مختلف صورت گرفته است، شورای شهر هم شان قانون‌گذاری دارد و می‌تواند این اقدام را انجام دهد اما آنچه اهمیت دارد، دستاورد حاصل از این که آورده‌ای به دنبال نداشته و نخواهد داشت.

امروزه باتوجه به توسعه فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی جلسات مختلف بین‌المللی حتی میان سران کشورها به صورت آنلاین در بستر فضای مجازی در دسترس و قابل مشاهده است؛ لذا حتی اگر این رفتارها قانونی باشد باز هم دستاوردی نخواهد داشت و جز صرف هزینه بیت‌المال آورده‌ای برای مردم ندارد.

فرماندار شهرستان شیراز درباره تایید یا رد این مصوبه شورای شهر شیراز گفت: از این مصوبه اطلاعی ندارم و هنوز چیزی به فرمانداری ارسال نشده است.

شیبانی با اشاره به اینکه از زمانی که بنده به فرمانداری آمده‌ام از اردیبهشت ماه تا کنون مصوبه‌ای با موضوع سفر اعضای شورا به خارج از کشور نداشته‌ایم، گفت: پس از ارسال مصوبه به کمیسیون تطبیق این موضوع بررسی و نظر فرمانداری اعلام خواهد شد.

در ادامه با محمدرضا هاجری، سخنگوی شورا و ارائه کننده این پیشنهاد گفتگو کردیم.

وی ضمن پافشاری بر پیشنهاد خود گفت: با افتخار این پیشنهاد را دادم و آن را پیگیری خواهم کرد تا به نتیجه برسد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز در این باره اظهار داشت: در زلزله ترکیه، از ۷۰ کشور دنیا حضور یافته‌اند و یک صحنه بین‌المللی ایجاد شده است؛ لذا نه تنها شیراز بلکه از استان‌های تهران و مشهد و اصفهان و ... هم برا کسب تجربه افرادی به ترکیه اعزام شده‌اند.

وی افزود: حتی از آتش نشانی و هلال احمر هم با ترکیه ارتباط تنگاتنگ دارند و کمک رسانی می‌کنند؛ لذا ما نیز دو نفر از اعضای شورا که زیر ۵۰ سال بوده و جوان هستند و مدارک مرتبط هم دارند را به ترکیه خواهیم فرستاد.

هاجری ادامه داد: غلامعلی ترابی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی است و مصطفی کیانی هم دکترای مربوط به زلزله دارد، ضمن اینکه این افراد برای تفریح نمی‌روند، در چادر خواهند ماند و تجربه کسب خواهند کرد.

او با اشاره به اینکه در زلزله ترکیه مشاهده شده است که یک ساختمان کامل فرو ریخته در حالی که ساختمانی دیگر دست نخورده باقی مانده است، گفت: شیراز شهری بر روی گسل است و این تجربه‌ها برای آینده شیراز مفید خواهد بود.

وی درباره سفرهای دبی و بارسلونا نیز گفت: سفر بارسلونا یک نفر آن هم با هزینه شخصی خود رفت و برای سفر اکسپو نیز که مربوط به یک اجلاس جهانی هوشمندسازی بود رئیس سازمان فناوری اطلاعات شهرداری و یک متخصص هوش مصنوعی از شورا اعزام شدند.

او با اشاره به اینکه این سفرها گاها لازم است، اظهار کرد: ما برای این موضوعات جنجال می‌کنیم و بعد می‌گوییم چرا از تجربیات دیگر کشورها استفاده نمی‌شود؟!

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی