پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ 19 February 2026
دوشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۶۰۴۴۶
معاون اول قوه قضاییه:

دادستان قم به مسمومیت دانش‌آموزان ورود کرده اما به نتیجه‌ای نرسیده

دادستان قم به مسمومیت دانش‌آموزان ورود کرده اما به نتیجه‌ای نرسیده
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به موضوعات رخ داده در مدارس قم و بروجرد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع دادستان قم با جدیت به این موضوع ورود پیدا کرده و این مسئله در حال پیگیری بوده اما تاکنون نتیجه‌ای گرفته نشده است.

به گزارش «فراز»، حجت‌الاسلام محمد مصدق‌کهنموئی پیش از ظهر امروز در حاشیه ملاقات مردمی در مجتمع قضایی در اراک با اشاره به برخورد قاطع قضایی با مفاسد اقتصادی در کشور اظهار داشت: باتوجه به حساسیت افکار عمومی و مردم درباره رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی، این پرونده‌ها در استان‌های سراسر کشور به صورت جدی و بادقت بالا پیگیری می‌شود چراکه نظارت ویژه‌ای در پرونده مفاسد اقتصادی جاری وجود دارد و همه پرونده‌های استان‌های کشور گرفته شده و برای آنها یک بازه زمانی مشخص شده و مواردی که در بازه زمان مشخص به نتیجه نمی‌رسد به صورت جدی مورد پیگیری قرار می‌گیرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن به حصول نتیجه برسد.

به نوشته تسنیم، وی افزود: ریاست دستگاه قضا با همراهی اعضای شورای معاونین در سفرهای استانی پیگیر مسائل و بررسی موضوعات و مشکلات به صورت میدانی بوده و هدف در این سفرها اطلاع و در جریان قرار گرفتن روند رسیدگی به پرونده‌ها است چراکه سفرهای استانی وقتی با پرونده‌ای مواجه می‌شویم که به طور مثال با مشکل اطاله دادرسی روبه رو است، علل و دلایل موضوع بررسی و اگر خلا قانونی باشد با پیگیری و صدور دستورات لازم حل و در نتیجه، حل مشکلات در همه استان‌ها با سرعت و دقت بیشتری انجام می‌شود.

مصدق کهنموئی تصریح کرد: قطعا این سفرهای استانی نتایج مطلوبی به همراه دارد به طوری که وقتی ارباب رجوع و اصحاب پرونده به صورت چهره به چهره و از نزدیک ملاقات می‌شود، به عنوان یک مسئول قضایی در جریان پرونده قرار می‌گیرم، ذهنیت‌ها عوض می‌شود چراکه مشکلات از نزدیک دیده می‌شود و تلاش می‌شود تا مشکل صاحب پرونده حل شود.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به وضعیت ملاقات مردمی امروز گفت: تاکنون 16 مورد پرونده بررسی شده که بخش عمده موضوعات مطرح شده در ملاقات مردمی امروز در مجتمع قضایی استان مرکزی، مربوط به موضوعات ملکی و مشکلات مردم با سازمان اوقاف و امور خیریه است که در پرونده‌هایی که با اداره کل اوقاف و امور خیریه مشکل دارند، تاکید شد که با رای قضایی قابل حل نیست و باید مدیریت شود و استاندار، رئیس کل دادگستری، فرمانداران و مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی دخالت و بررسی کنند تا راهکار لازم به صورت دقیق و درستی صورت گیرد البته در تهران هم با رئیس سازمان اوقاف موضوع طرح خواهد شد تا مشکلات به صورت سریع و درست حل شود، همچنین یک مورد از پرونده‌های امروز، مربوط به موضوع قتل عمدی بود که بررسی مجدد برای برای اثبات غیرعمد بودن قتل صادر شد.

وی با اشاره به موضوعات رخ داده در مدارس قم و بروجرد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع دادستان قم با جدیت به این موضوع ورود پیدا کرده و این مسئله در حال پیگیری بوده اما تاکنون نتیجه‌ای گرفته نشده است.

مصدق کهنموئی اضافه کرد: امروز مسئله اشتغال یکی از مسائل اساسی کشور است که قطعا می‌توان با ابزار مختلف از جمله سرمایه‌گذاری درست برای حل این معضل در کشور چاره اندیشی کرد که در این راستا دستگاه قضا با جدیت از سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال حمایت دارد.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
ادعای تازه ترامپ درباره ایران در میانه گزارش‌ها از پیشرفت مذاکرات
تهدید آمریکا علیه عراق بر سر انتخاب نوری المالکی
محدودیت روادید آمریکا علیه ۱۸ مقام ایرانی و خانواده هایشان
فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران انحراف افکار عمومی است
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز درباره اقدام علیه ایران تصمیم نگرفته است
تأکید پلیس بر ممنوعیت حمل چاقوی نامتعارف
لرزش بوشهر در نخستین ساعات صبح؛ عسلویه ۴.۳ ریشتر لرزید
ادامه مخالفت ها در کنگره آمریکا با سیاست های جنگ طلبانه ترامپ علیه ایران
پزشکیان: مدیران مقصر مشکلات کشور هستند
پزشکیان: مدیران مقصر مشکلات کشور هستند
دیدار ترامپ با مشاوران ارشد با محور ایران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
وال‌استریت‌ژورنال: فروش بسته بزرگ تسلیحاتی آمریکا به تایوان در وضعیت مبهم قرار گرفت
زاکربرگ در دادگاه لس‌آنجلس درباره اعتیاد نوجوانان به اینستاگرام بازجویی می‌شود
مذاکرات صلح روسیه و اوکراین در ژنو بدون نتیجه پایان یافت
وزیر انرژی آمریکا: به هر شکل ممکن جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را می‌گیریم
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه حمله نظامی به ایران را کنار گذاشت
بارزانی در دیدار با مقام آمریکایی: عراق باید مستقل تصمیم بگیرد
پارلمان ترکیه طرح صلح با پ‌ک‌ک را تصویب کرد
گراهام در ابوظبی: قدرت‌گیری ایران می‌تواند توافق ابراهیم را نابود کند
آیت‌ الله سیستانی پنجشنبه را آغاز ماه رمضان اعلام کرد
ای‌بی‌سی‌نیوز: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
پزشکیان: عدالت آموزشی سرمایه‌گذاری است، نه هزینه
هشدار مسکو به واشنگتن: باج‌خواهی آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا را به نتیجه نمی‌رساند
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار نفر برای انتخابات شورا‌های روستا تا روز ششم
پزشکیان در لرستان: اقتصاددانان گفتند بودجه را اصلاح کن، اما رفتند و برنگشتند
آلن ایر در گفت‌و‌گو با اسکای‌نیوز: ایران به هر حمله‌ای پاسخ سهمگین خواهد داد
۲۹ بهمن چه خبر بود؟
اتاق بازرگانی ایران: تجارت مستقیم با عربستان باید از سر گرفته شود
پیشنهاد سردبیر
زندگی