سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ 07 October 2025
چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۵
کد خبر: ۶۰۴۹۵

زندان، اعدام و سرکوب؛ نسخه‌پیچی کیهان برای مهار مهندسی دشمن در بازار ارز

زندان، اعدام و سرکوب؛ نسخه‌پیچی کیهان برای مهار مهندسی دشمن در بازار ارز
روزنامه کیهان نوشت: باید در برابر مهندسی دشمن برای چپ کردن و منحرف کردن روندهای اقتصادی که متاسفانه با منافع نامشروع برخی محافل سیاسی و اقتصادی منطبق می‌شود، حساسیت و قاطعیت نشان داد.مروّت و عدالت حکم می‌کند که سه قوه در این‌جا در کنار مردم بایستند و یکی از شرایط و لوازم آن، پر هزینه کردن اقدامات اقتصادی مجرمانه است که سر حلقه‌های ماجرا، در بازارهای مختلف راه می‌اندازند و روی التهابات حاصله، موج سواری می‌کنند.

مجازات‌هایی مانند زندان و اعدام، قطعا سزاوار اخلالگران دانه درشت است و نباید در اعمال آن مسامحه و کوتاهی شود. در عین حال مجازات، منحصر به حبس و اعدام نیست، و در بسیاری از موارد، جریمه‌ها و مجازات‌های سنگین اقتصادی می‌تواند بازدارنده باشد. این مجازات‌ها باید به نحوی باشد که سوداگری کاذب و و احتکار و قاچاق برای مرتکبان آن نصرفد و اصطلاحا مجرمان را «نقره‌داغ» کند.

یکی از ساز و کارها در این زمینه می‌تواند اولویت «اخذ مالیات بر عایدی سرمایه» باشد. این مسیر عادلانه‌ترین مسیرهاست و «هیجان حرص» را که ویرانگرترین هیجان‌هاست، مهار می‌کند.

مراد از مجازات‌های اقتصادی یا اخذ مالیات بر سرمایه و ساز و کارهایی از این دست، آن نیست که مانند تخلفات حوزه ساخت‌وساز، تخلفی غیر قانونی شمرده شود، اما متخلفان مجاز باشند و بتوانند با پرداخت مقادیری جریمه که برایشان «می‌صرفد»، همان اقدام مجرمانه را مرتکب شوند! میزان جریمه و مالیات و انواع محرومیت‌های اقتصادی-اجتماعی، باید به حدی باشد که سودآوری فعالیت‌های غیر مجاز را منتفی کند و باتلاق متعفن سفته بازی را بخشکاند.

آنچه به عدالت نزدیک‌تر و حق توده‌های مردم است، این است که ارزش پول ملی و قدرت خریدشان صیانت شود و این صیانت، بدون مبارزه قاطع حاکمیتی با رانت‌جویان و مفسدان و اخلالگرانی که سود خود را در نابود کردن معیشت مردم و کوچک کردن سفره‌های آنان می‌جویند، به سرانجام نخواهد رسید.

حاکمیت به خاطر دفاع از منافع و مصالح عمومی، می‌تواند بلکه باید، سوداگری‌های «ضرار محور» را محدود و سرکوب کند.

نباید بر بازیگران این جنگ ناجوانمردانه که سفره و معیشت مردم را ناامن می‌کنند، رحم کرد. ساماندهی فضای رسانه از نان شب واجب‌تر است و نباید از هیاهوی بدخواهان و جیغ انبوه رسانه‌ها و پادوهای دشمن ترسید.

 

 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ذخیره گازی ایران کفاف چند روز زمستان را می‌دهد؟

نتانیاهو: اعتراضات خیابانی در اسرائیل «حمله سیاسی سازمان یافته و پرهزینه» علیه دولت راستگرا است

این مهندس هندی، پشت تمام پروژه‌های ایلان ماسک است

بانک جهانی: به جز ایران، اقتصاد کشور‌های خاورمیانه در حال رشد است

انتقال پایتخت به مکران امکان‌پذیر است؟

ابتلای بازیکن سابق تیم ملی برزیل به سرطان

عراقچی: حیات شهری ما نمی‌تواند به دور از مدیریت صحیح مناطق پیرامونی شهرها باشد

المیادین: نشانه‌هایی از آمادگی آمریکا برای ایجاد مانع در حرکت کشتی‌های تجاری ایران به بهانه تحریم‌ها مشاهده شده

صدور گواهینامه موتور برای نوجوانان ۱۶ ساله به کجا رسید؟

ویدیو؛ نماینده مجلس: بابک زنجانی کلک زد!

فرمانده نیروی دریایی ارتش: به زودی رزمایش جدیدی با همکاری کشور‌های ساحلی خزر، برگزار می‌شود

درخواست اردوغان از دولت‌های ترک: تعامل خود را با دولت جدید سوریه تقویت کنید

استان اصفهان پنجشنبه‌ها تعطیل شد؟

استیضاح‌ این وزرا به هیئت‌ رئیسه ارجاع شده

پیشنهاد سردبیر
زندگی