دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۶۰۵۱۶

نماینده مجلس: تاکنون ۹۰۰ دانش آموز دچار مسمویت شدند

نماینده مجلس: تاکنون ۹۰۰ دانش آموز دچار مسمویت شدند
شهریار حیدری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تا الان قریب به ۹۰۰ دانش‌آموز از استان‌های مختلف کشور مسموم شدند و این آمار را امروز از یک منبع موثق دریافت کردم.

شهریار حیدری درباره مسمومیت سریالی دانش آموزان، اظهار داشت: پیشنهاد بنده آن است که رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مأموریت دهد تا به همراه مسئولان نهاد‌های اطلاعاتی و وزارت بهداشت و آموزش و پرورش و با فوریت این موضوع را بررسی کنیم.

وی بیان کرد: الان چند استان و چند مدرسه درگیر مسمومیت شدند. امروز هم برخی از مدارس تهران از جمله در منطقه تهران پارس دچار این مشکل شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستگاه اطلاعاتی و دولت و مسئولان حوزه بهداشت کشور باید این موضوع را با حساسیت پیگیری کنند و نباید از کنار این قضیه به سادگی گذشت. ممکن است افراد ضدنظام در این موضوع نقش داشته باشند، اما هنوز این موضوع قطعی نیست و نمی‌توان بدون بررسی دقیق گروهی را متهم به این کار کرد.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نهاد‌های اطلاعاتی، امنیتی و بهداشتی باید این موضوع را با حساسیت بیشتری بررسی کنند و زودتر به نتیجه برسند. باید منشأ این موضوع زودتر مشخص شود تا مردم از نگرانی درآیند.

حیدری توضیح داد: تا الان قریب به ۹۰۰ دانش آموز از استان‌های مختلف کشور مسموم شدند و این آمار را امروز از یک منبع موثق دریافت کردم. درباره تعداد کشته شدگان این حادثه آماری ندارم و باید وزارت آموزش و پرورش این موضوع را بررسی کند.

 
 

 

منبع خبر : مهر
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

در روزهای اول جنگ، تماس‌هایی بین سران کشورهای منطقه و دشمنان اسرائیلی برقرار شد

طالبان: با مقامات سپاه پاسداران جلسه‌ای برگزار نکردیم

تقاضای چین برای نفت افزایش یافت

پزشکیان وارد ایروان شد

نام‌گذاری معبری در پایتخت به نام مرحوم فرشچیان

ظریف: ایران، اصفهان و جهانِ هنر، گوهر بزرگی را از دست داد

عراقچی: نگرانی ژئوپلیتیک ما در خصوص توافق ایروان و باکو، ظاهراً رفع شده

شاخص بازار بورس؛ دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

مصوبه جدید شورای رقابت برای اصلاح دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو نهایی شد

یک کلام؛ امروز همه ما قائل به این هستیم که ایران اسلامی را باید از گزند اشرار و اجانب حفظ کنیم؛ یکی از این راه‌ها، تثبیت، ارتقاء وحدت و انسجام ملی است

افزایش واردات برق از ترکمنستان در دستور کار توانیر

پزشکیان: نباید اجرای پروژه‌ها به تامین مالی وابسته شود | اعداد و ارقامی هم که مطرح می‌شود، باید واقعی باشد

تصاویر؛ آماده‌سازی آرامگاه مرحوم استاد فرشچیان

تهران شنبه آینده تعطیل می‌شود؟

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی