دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۶۰۵۷۸
اختصاصی فراز

روایت شاهدان عینی از حمله به ۳ مدرسه در اسلامشهر

روایت شاهدان عینی از حمله به ۳ مدرسه در اسلامشهر
صبح امروز در پی حملات ادامه دار مسمویت دانش آموزان به ۳ مدرسه دخترانه کمیل (مقطع دبستان) مدرسه ام‌ابیها (س) مقطع متوسطه و مدرسه خلیج فارس (ابتدایی) در منطقه اسلامشهر حمله شده است.

شاهدان عینی در گفت و گو با «فراز» از حمله به ۳ مدرسه دخترانه در اسلامشهر خبر داده‌اند. این حملات صبح روز شنبه ۱۳ اسفند ماه در ادامه مسمومیت‌های سریالی دانش آموزان رخ داده است.

به گفته این شاهدان عینی، صبح امروز در پی حملات ادامه دار مسمویت دانش آموزان به ۳ مدرسه دخترانه کمیل (مقطع دبستان) مدرسه ام‌ابیها (س) مقطع متوسطه و مدرسه خلیج فارس (ابتدایی) در منطقه اسلامشهر حمله شده است.

یکی از منابع مطلع درباره حادثه مدرسه دخترانه کمیل به «فراز» می‌گوید: «دانش‌آموزان در حیاط مدرسه بودند که بوی نامطبوعی در فضا می‌پیچد، دانش‌آموزان به داخل کلاس‌ها هدایت می‌شوند و خوشبو کننده در فضا اسپری می‌شود. مدیر مدرسه نیز اعلام کرده که حتی اگر بوی بد هم در فضا پیچید، حق ترخیص دانش‌آموزان وجود ندارد وگرنه نمره انضباط آن‌ها کم خواهد شد.»

همچنین خبر از تردد تعدادی آمبولانس در اطراف مدرسه کمیل گزارش شده است.

از سوی دیگر یکی دیگر از شاهدان از حادثه مدرسه ام‌ابیها (س) که مربوط به مقطع متوسطه می‌شود در شهرک گل‌های اسلامشهر گزارش داده است. صبح امروز حمله دیگری به این مدرسه دخترانه رخ داده که در پی آن دانش‌آموزان به بیمارستان امام رضا (ع) اسلامشهر انتقال داده شده اند.

مسئولان اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) در پاسخ به تماس تلفنی خبرنگار فراز، انتقال دانش آموزان دبیرستان ام‌ابیها (س) به این بیمارستان را تائید کردند اما از اعلام تعداد این دانش‌آموزان خودداری نمودند. مسئولان اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) اسلامشهر به خبرنگار فراز اعلام کردند که هر گونه اطلاعات تکمیلی فقط به صورت حضوری به افراد ارائه می‌شود. 

 

ضرب و شتم سرایدار مدرسه توسط افراد ناشناس

 

شاهد دیگری از منطقه اسلامشهر درباره حمله رخ داده به مدرسه خیلج فارس در اسلامشهر می‌گوید: «چند شخص که پوشش آن‌ها به نوعی بوده که حتی جنسیت آن‌ها قابل تشخیص نبوده به سرایدار مدرسه حمله کرده و او را کتک زدند و سپس در حیاط مدرسه گاز انداخته‌اند. تعداد این افراد مشخص نیست. پس از آن شیف عصر این مدرسه تعطیل شده است.»

او می‌گوید: «همچنین از صبح شایعه‌ای بین رانندگان سرویس مدارس در حال چرخش بوده که امروز مدارس اسلامشهر تعطیل هستند.»

والدین یکی از دانش آموزانی که در مدرسه سما (غیرانتفاعی) نیز درس می‌خواند به «فراز» می‌گوید: «در مدرسه فرزند من به دانش‌آموزان آب معدنی ماسک داده و اجازه ورود به حیاط را نداده‌اند. البته حمله‌ای به این مدرسه صورت نگرفته اما در راستای مراقبت از دانش‌آموزان چنین تذکراتی داده شده است. همچنین مدیر و ناظم مدرسه تا زمانی که والدین نمی‌آمدند هیچ کدام از بچه ها را تحویل نداده‌اند.»

نکته مهمی که شاهدان درباره حملات پیوسته به مدارس اسلامشهر می‌گویند این است که همه مدارسی که به آن‌ها حمله شده، کنار خیابان بوده‌اند و نه در کوچه.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
نظرات بینندگان
سودابه
-
شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
0
هدف اغتشاشگران بی سرو پا رو دیدید؟
ترویج هرزگی + تهدید دختران + مبارزه با علم

این بود زن زندگی آزادیتان؟
کی طالبان بود؟ بی شک اربابهایتان که عروسک خیمه شب بازیشان بودید

شماها همانهایی هستید که با حماقتتان سبب ناامنی شدید ، برای پلیس قمه کشیدید کشتید سوزاندید و حالا باز دست به دامن پلیس شدید؟ وقاحتتان حد ومرزی ندارد بوقلمون صفتان بی همه چیز
ان همه مادر نگران انجا بوده کدام به پلیس توهین کرده؟این زن هرجایی بی حیا که فحاشی را شروع کرده و به پلیس خملهور شده خودش عامل مسمومیت است شک نداریم. در ملاعام شلاقش بزنید تا بداند تاوان ایجاد ناامنی چیست
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دشمن مترصد است تا از گفتار ما خوراک تبلیغاتی و عملیات روانی تولید کند | یک کلام، امروز همه ما قائل به این هستیم که ایران اسلامی را باید از گزند اشرار و اجانب حفظ کنیم؛ یکی از این راه‌ها، تثبیت، ارتقاء وحدت و انسجام ملی است

افزایش واردات برق از ترکمنستان در دستور کار توانیر

پزشکیان: نباید اجرای پروژه‌ها به تامین مالی وابسته شود | اعداد و ارقامی هم که مطرح می‌شود، باید واقعی باشد

تصاویر؛ آماده‌سازی آرامگاه مرحوم استاد فرشچیان

تهران شنبه آینده تعطیل می‌شود؟

حضور پلیس در بیمارستان‌ها؛ علت چیست؟

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

کُد «بِلا» | پزشکیان در بلاروس با چه کسی دیدار می‌کند؟

سفارتخانه‌های آلمان، فرانسه و انگلیس در تهران تعطیل نشده‌اند

کشف بزرگترین گور جمعی قربانیان داعش در نینوا

رسیدگی به رفاهیات معلمان در دستورکار وزارت آموزش و پرورش

زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد

سخنگوی وزارت خارجه: امکان برگزاری دور دیگری از مذاکرات با اروپا را رد نمی‌کنم | پذیرش برخی محدودیت‌های برنامه‌های هسته در قبال لغو تحریم‌ها، موضوع جدیدی نیست

یارانه‌بگیران فقط تا این تاریخ فرصت دارند!

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی