دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۶۰۵۸۸

تداوم مسمومیت سریالی در کشور؛ مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز دختر در بجنورد

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تعدادی از دانش آموزان مدرسه حضرت مریم مرکز استان امروز با علائم مسمومیت تنفسی به مر اکز درمانی استان منتقل شدند.

 تعدادی از دانش آموزان مدرسه حضرت مریم مرکز استان امروز با علائم مسمومیت تنفسی به مر اکز درمانی استان منتقل شدند.

فرماندار بجنورد با اعلام این خبر به تسنیم٬ گفت: تعدادی از دانش آموزان مدرسه مریم بجنورد صبح امروز دچار مسمومیت شدند. بر اساس گزارش منابع محلی، چندین نفر از دانش آموزان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

محمدباقر باقرپور افزود: حال عمومی همه دانش آموزان مسموم شده خوب است و به صورت سرپایی در مرکز درمانی در حال مداوا هستند.

یک منبع مطلع در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز اظهار داشت: داشن آموزانی که دچار مسمومیت شدند به دو مرکز درمانی امام علی(ع) و امام حسن بجنورد منتقل و پس از مداوای سرپایی همه آنان مرخض شدند.

هنوز از منبع مسمومیت داشن آموزان و عامل آن خبری منتشر نشده است.

 
 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

زندگی