جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
سه‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۶۰۶۷۱

معاون‌ امنیتی وزیر کشور خبر داد: دستگیری افراد در ۵ استان بابت مسمومیت دانش‌آموزان

مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور از بازداشت برخی عوامل مسمومیت دانش آموزان در برخی مدارس سراسر کشور خبر داد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور از بازداشت برخی عوامل مسمومیت دانش آموزان در برخی مدارس سراسر کشور خبر داد.

سید مجید میراحمدی اظهار کرد: بر اساس اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی دستگاه‌های اطلاعاتی برخی افراد در ۵ استان دستگیر شده‌اند و دستگاه‌های مربوطه مشغول تحقیق و بررسی کامل هستند.

میراحمدی با بیان اینکه البته مواردی هم که جنبه غیر معاندانه داشتند نیز افشا شدند، تصریح کرد: با حفظ آرامش ان‌شاءالله این مسئله هم مدیریت خواهد شد.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: دشمنان درصدد هراس افکنی و اخلال در نظام آموزشی کشور هستند و موضوع را بسیار بزرگتر از آنچه که هست منعکس می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی