۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۴۴
چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
کد خبر: ۶۰۶۸۸

محمود واعظی: وقت آن رسیده که اصلاحاتی با محوریت رهبر انقلاب انجام شود

محمود واعظی: وقت آن رسیده که اصلاحاتی با محوریت رهبر انقلاب انجام شود
رئیس دفتر دولت دوازدهم گفت: واقعیت امر این است که هیچ‌کس دلسوزتر از مقام معظم رهبری نیست چرا که ایشان به مسائل اشراف دارند، قدرت انجام این کار را دارند و ازطرفی از ایشان تبعیت می‌شود. در مجموع از نظر بنده وقت آن رسیده که اصلاحاتی با محوریت مقام معظم رهبری انجام شود.

محمود واعظی، رئیس دفتر دولت دوازدهم، با تاکید بر اینکه اعتراض حق مردم است، گفت: اگر برخی از این مشکلات برای مردم وجود نداشت و مقداری آزادی‌های معقول به مردم داده می شد، این اتفاقات صورت نمی‌گرفت. 

به گزارش فراز، بخش‌هایی از گفت و گوی واعظی را در ادامه می‌خوانید:

 

  • نمی‌خواهم بگویم در کشوری مانند ایران نباید اعتراض صورت بگیرد و درباره موضوعات مختلف مطالبه گری نشود، اتفاقاً باید این موارد اتفاق بیافتد چراکه دولت‌ها در نتیجه مطالبه گری مردم، نهادها و رسانه‌ها از مسیر منحرف نمی‌شوند.
  • به نظر بنده هر اندازه که مشکلات را حل نکنیم این مشکلات به مسائل قبل اضافه شده و تلنبار می‌شوند. در حقیقت اعتراضاتی که در پاییز امسال صورت گرفت نشان‌ دهنده انباشتی از گرفتاری‌ها و مشکلاتی بود که در چند دهه گذشته به وجود آمدند و این گسترده‌تر شده است. به نظر بنده باید در رابطه با سیاست خارجی، سیاست‌های اقتصادی و سیاست های داخلی اصلاحاتی صورت بگیرد.
  • وضعیت مردم ما نسبت به ۴۰ سال قبل تغییر کرده و نیاز داریم که بازنگری صورت بگیرد و چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری که پرچم اصلاحات را در دست بگیرند. با توجه به اشرافیت ایشان به همه مسائل، اگر پرچم در دست رهبر انقلاب قرار بگیرد به نحو احسن می‌توانند مسائل را هدایت کنند چراکه اگر به صورت گروهی اصلاحات صورت بگیرد، نتیجه کار اصلاحاتی در راستای منافع حزب و گروه می‌شود.
  • واقعیت امر این است که هیچ‌کس دلسوزتر از مقام معظم رهبری نیست چرا که ایشان به مسائل اشراف دارند، قدرت انجام این کار را دارند و ازطرفی از ایشان تبعیت می‌شود. در مجموع از نظر بنده وقت آن رسیده که اصلاحاتی با محوریت مقام معظم رهبری انجام شود.
  • کشوری مانند ایران، دیدگاهی مانند جمهوری اسلامی و استقلالی که نظام دارد همیشه دشمن دارد لذا دشمن موردی نیست که تازه به وجود آمده باشد. در حقیقت جمهوری اسلامی ایران از سال ۵۷ تا امروز دشمن داشته است.
  • وقتی مردم ما متحد و وفادار به نظام هستند تا وقتی که مشکلی در کشور وجود نداشته باشد هر اندازه هم که دشمن تلاش کند هیچ اتفاقی نمی‌افتد و هیچ کاری هم نمی‌تواند انجام دهد. کار دشمن، دشمنی است و این اقدامات را پیش از این هم انجام می‌داده اما موفق نمی‌شد چرا که همه ما به یکدیگر نزدیک بودیم.
  • اگر در شرایط فعلی دشمن موفق می‌شود به این دلیل است که بر روی موج مشکلات داخلی سوار شده است به عنوان مثال وقتی در داخل کشور گرفتاری توسط هر کسی پیش می‌آید همان شب مشاهده می‌کنیم که رسانه‌هایی نظیر ایران اینترنشنال، بی‌بی‌سی و منوتو شروع به پرداختن در مورد آن مسئله می‌کنند در نتیجه اگر مشکلی نباشد، این شبکه‌ها نمی‌توانند موج‌سواری کنند.
  • همچنین در مورد قضایایی که در مدارس اتفاق می‌افتد اگر ۳ ماه و نیم قبل که اولین بار دانش‌آموزان قمی مسموم شدند در همان قم فرماندار، مدیرکل اطلاعات، مسئولین، آموزش و پرورش و در مجموع همه به مسئله مسمومیت دانش‌آموزان ورود می‌کردند و به اینکه یک دانش‌آموز دختر در مدرسه‌ای که خانه دوم او محسوب می‌شود، رسیدگی می‌کردند در حال حاضر مدارس سایر استان‌ها نیز گرفتار مسمومیت دانش‌آموزان نمی‌شدند.
  • حتی مقام معظم رهبری نیز بر اینکه مسئولان و دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامپی باید با جدیت قضیه مسمومیت دانش‌آموزان و شناسایی عوامل آن را دنبال کنند تاکید کردند اما هنوز بعد از گذشت ۳ ماه و نیم هیچ حرف شفافی درباره مسئله مسمومیت دانش‌آموزان گفته نشده است.
  • این در حالی است که در شرایط فعلی موضوع مسمومیت دانش‌آموزان به مهم‌ترین محوریت اخبار رسانه‌های بیگانه تبدیل شده است. در نهایت اگر مسئله مسمومیت دانش‌آموزان در همان روزهای اول حل می‌شد این هجمه رسانه‌ای علیه ایران صورت نمی‌گرفت.
  • بنابراین اینکه درباره مسئله‌ای که در کشور اتفاق می‌افتد بگوییم کار دشمن است صورت مسئله پاک نمی‌شود. در حقیقت باید کاری کنیم چنین مشکلاتی پیش نیاید که دشمن از آن سوء استفاده کند.

 

منبع خبر : منیبان
منبع: منیبان
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی