سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ 28 October 2025
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴
کد خبر: ۶۰۸۱۳

خدمات حساب وکالتی بانک پاسارگاد؛ وکالتی‌کردن حساب، برای خرید خودرو از شرکت‌های خودروساز الزامی است

خدمات حساب وکالتی بانک پاسارگاد؛ وکالتی‌کردن حساب، برای خرید خودرو از شرکت‌های خودروساز الزامی است
مشتریان بانک پاسارگاد می‌توانند با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir به‌صورت غیرحضوری نسبت به وکالتی‌کردن حساب خود جهت خرید خودرو اقدام کنند.

به‌گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، فعال‌سازی حساب وکالتی به‌منظور ثبت‌نام خودرو، امکانی است که از سوی بانک مرکزی در برخی بانک‌های کشور فعال شده است.  بانک پاسارگاد از جمله این بانک‌ها است که این امکان را برای همۀ مشتریان خود فراهم کرده است.
در این راستا مشتریان بانک پاسارگاد می‌توانند با مراجعه به سامانه بانکداری الکترونیک این بانک به‌راحتی درخصوص وکالتی کردن حساب‌های «سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت»، «سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز»، «سپرده قرض‌الحسنه جاری با/ بدون دسته چک» و «حساب دیجیتال» خود به‌صورت غیرحضوری، به نفع شرکت‌های خودروسازی اقدام فرمایند.
برای این‌کار کافی است مشتریان بالای 18 سال بانک پاسارگاد با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir، روی یکی از گزینه‌های ثبت‌نام خودرو کلیک کنند تا وارد صفحه‌ی مربوط به ثبت‌نام شوند. پس از انتخاب گزینۀ موردنظر می‌بایست احراز هویت شوند و مطابق مراحل زیر اقدام نمایند:
     • واردنمودن «کدملی» و «شماره تلفن‌همراه» ثبت‌شده در بانک پاسارگاد.
     • واردنمودن کد تأیید ارسال‌شده از طریق پیامک به شماره تلفن‌همراه.
     • ورود به سامانه و انتخاب یکی از سپرده‌های انفرادی از جمله «سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت»، «سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز»، «سپرده قرض‌الحسنه جاری با/ بدون دسته چک» و «حساب دیجیتال».
     • مطالعه شرایط و مقررات مرتبط و پذیرش و ثبت نهایی درخواست با انتخاب گزینۀ تأیید.
هم‌وطنان محترم می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک‌ پاسارگاد به نشانی bpi.ir  مراجعه و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی بانک پاسارگاد به شماره 82890-021 تماس حاصل فرمایند.

 

 
 
 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

انتقاد قالیباف از وزیر کار؛ دولت خلاف قانون عمل کرد

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴

رئیس سازمان اداری و استخدامی: اطمینان می‌دهیم تعدیل یا بی‌شغل کردن افراد در کار ما نیست

انفجار معدن در استرالیا قربانی گرفت

ضامنان آتش‌بس در غزه باید به وظایف خود عمل کنند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴

وزیر ارشاد: زیست عفیفانه فقط برای خانم‌ها نیست، ما باید نسبت به مزاحمت‌های غلط مردان بیشتر حساس باشیم | چطور وقتی بودجه داده می‌شود، ده‌ها دستگاه فرهنگی حضور دارند، اما وقت پاسخگویی یکی از آن‌ها هم نمی‌تواند پاسخگو باشد؟

گمانه‌زنی‌ها درباره سلامت رئیس‌جمهور ۷۹ ساله؛ کاخ سفید نتایج ام.آر.آی ترامپ را مخفی کرده است

بایدن از مردم آمریکا خواست به پا خیزند

ما شاخص حذف یارانه را به طور شفاف به مردم اعلام کردیم | گزارشی که کمیسیون برنامه و بودجه به مجلس داد، برای هفته بعد از جنگ دوازده روزه است که ما بحث داشتیم که چون جنگ تازه تمام شده، باید با طمأنینه یارانه افراد را حذف کنیم | وضعیت اقتصادی جامعه آیا اجازه می‌دهد که مطابق قانونی که مجلس تصویب کرده ما یارانه حدود ۲۷ میلیون نفر  را حذف کنیم؟

هشدار جهاد اسلامی درباره فصل جدید سلسله جنایات جنگی اسرائیل

۲۰ روز از توئیت ترامپ گذشت؛ آتش‌بس غزه چرا به مرحله دوم نمی‌رود؟

حمله کیهان به فخرفروشی‌های فریبا نادری در یک برنامه اینترنتی

فرود هواپیمای آمریکایی در شمال شرقی سوریه

پیشنهاد سردبیر
زندگی