جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
جمعه ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۶۰۹۱۶
قیمت خودروهای پرفروش داخلی نسبت به هفته گذشته کاهشی شده است.

رانا پانوراما ۹۰ میلیون ارزان شد

رانا پانوراما ۹۰ میلیون ارزان شد
ریزش قیمت دلار در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱، بازار شب عید خودرو را هم بر خلاف سال‌های گذشته کاهشی کرد، اگرچه در آخرین روز معاملاتی هفته جاری قیمت بسیاری از خودروها ثابت شد و برخی نیز اندکی افزایش را به ثبت رسانند با این حال بررسی نمودار قیمتی حاکی از این است که تمام خودروهای پرفروش داخلی نسبت به هفته گذشته ارزان شده است.

ریزش قیمت دلار در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱، بازار شب عید خودرو را هم بر خلاف سال‌های گذشته کاهشی کرد، اگرچه در آخرین روز معاملاتی هفته جاری قیمت بسیاری از خودروها ثابت شد و برخی نیز اندکی افزایش را به ثبت رسانند با این حال بررسی نمودار قیمتی حاکی از این است که تمام خودروهای پرفروش داخلی نسبت به هفته گذشته ارزان شده است.

به طوری که قیمت شاهین سایپا ۵۷۰ میلیون شد و ۸۰ میلیون کاهش پیدا کرد. رانا پانوراما پلاس هم با شاهین هم قیمت شد و حالا طی یک هفته ۹۰ میلیون ریزش قیمت داشته است.  پژو ۲۰۶ تیپ ۲ هم با کاهش ۷۵ میلیونی به ۴۹۵ میلیون تومان رسید.

طبق گفته کارشناسان، بازار خودرو رکود به سر می‌برد و خرید و فروش به سختی انجام می‌شود. به نظر می‌رسد رونق در اردیبهشت سال آینده به بازار برگردد و دوباره شاهد افزایش سطح معاملات خودرو باشیم.

همچنین طبق اظهار نظر آنها درباره پیش بینی قیمت خودرو، به نظر می‌رسد در صورت ثبات بازار ارز قیمت‌ها برای مدتی در بازه کنونی بدون تغییر باقی بماند و کاهش پیدا کند.

در ادامه قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا و تغییرات آنها نسبت به روز گذشته را می‌خوانید؛

قیمت ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۷۵ میلیون رسیده است و نسبت به روز هفته گذشته ۳۵ میلیون ارزان شده است. قیمت مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۹۵ میلیون است که طی یک هفته ۷۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۵  به ۵۶۵میلیون رسیده است است. این خودرو نسبت به هفته گذشته ۳۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی۶۲۵ میلیونی شد. بررسی نمودار تغییرات قیمتی حاکی از این است که این خودرو کاهش ۶۰میلیونی نسبت به هفته گذشته را ثبت کرده است. قیمت پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما ۶۷۰ میلیون شد که نسبت به هفته گذشته ۳۵ میلیون ارزان شده است.
 
قیمت تارا دنده ای  ۷۱۰ میلیون تومان است. گفتنی است این خودرو هفته گذشته ۶۰میلیون گران‌تر بود.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس به حوالی ۸۳۵ میلیون تومان رسیده است. گفتنی است دنا نسبت به هفته گذشته ۶۵میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۶۶۰ میلیون تومان رسیده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس به ۵۷۰ میلیون تومان رسید که به معنای کاهش ۹۰ میلیونی طی بازه زمانی یک هفته است.

قیمت رانا پلاس ۱۴۰۱ هم به ۵۲۰ میلیون تومان رسیده است.

قیمت سمند EF۷ حوالی ۵۲۰ میلیون تومان است که ۴۰میلیون طی هفته اخیر کاهش را به ثبت رسانده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی هم ۵۸۰میلیونی شده است که نسبت به روز هفته گذشته ۴۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت وانت آریسان هم به ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است  که نسبت به هفته گذشته ۴۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت سایپا

قیمت پراید ۱۵۱ پلاس به ۲۹۰ میلیون تومان رسید که به معنای کاهش ۲۵ میلیونی طی  هفته گذشته است. 

قیمت پراید ۱۵۱ SE   به ۲۷۰ میلیون تومان رسیده است. طبق بررسی نمودار تغییر قیمت ها این خودرو افزایش  هفته گذشته ۲۵ میلیون گران تر بود.

قیمت ارزان ترین مدل پراید یعنی پراید ۱۵۱ SE مدل ۹۹ هم به ۲۵۰ میلیون تومان رسیده است که طی هفته گذشته روز 25 میلیون ارزان شده است.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی ۳۲۰ میلیون است که به معنای افزایش کاهش ۳۰ میلیون تومانی طی یک هفته گذشته است. 

قیمت تیبا هاچ بک پلاس هم به ۳۲۵ میلیون رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۴۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تیبا EX هاچ بک امروز ۳۳۰ میلیون تومان اعلام شده است که ۳۰ میلیون تومان طی بازه زمانی گفته شده ارزان شده است.

قیمت ساینا S دنده ای‌ حوالی ۳۵۰میلیون تومان شده است که نسبت به هفته گذشته ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت را به ثبت رسانده است.

قیمت ساینا پلاس دنده ای هم به ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است  که نسبت به هفته گذشته ۲۰میلیون ارزان شده است.

قیمت کوییک دنده ای R حوالی ۳۴۵میلیون رسید که نسبت روز گذشته ۱۵میلیون ارزان شده است. کوییک افزایش قیمت دو هفته گذشته را جبران کرد.

قیمت کوییک دنده ای S هم ۱۰ میلیون طی هفته گذشته گران شد و به ۳۵۵ میلیون رسید. 

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک هم به ۴۵۵میلیون تومان رسید که نسبت به هفته روز گذشته۳۰ میلیون کاهش داشته اشت.

قیمت شاهین سایپا ۵۷۰ میلیون است که نسبت به هفته گذشته ۸۰ میلیون ارزان شده است.

منبع خبر : اقتصاد آنلاین
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی