شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ 19 July 2025
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۶۰۹۹۲

جوسپ بورل: احیای روابط ایران و عربستان ثبات بیشتری در منطقه ایجاد می‌کند

جوسپ بورل: احیای روابط ایران و عربستان ثبات بیشتری در منطقه ایجاد می‌کند
جوسپ بورل در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر احیای روابط عربستان و ایران بر توافق هسته‌ای گفت: برجام موضوع دیگری است. این توافق طرف‌های دولتی خاص خود را دارد. ما به کار روی آن ادامه می‌دهیم. روابط خوب عربستان و ایران برای هر چیزی خوب است اما برجام سازوکار خودش را دارد.

به گزارش تارنمای «اقدام خارجی اتحادیه اروپا»، بورل در کنفرانس خبری مشترک با حضور فواد حسین وزیر خارجه عراق در بروکسل تاکید کرد: ما اخیرا شاهد عادی‌سازی روابط عربستان سعودی و ایران بودیم. این مساله ثبات بیشتری در منطقه ایجاد می‌کند.

وی افزود: فراموش نکنیم که دور اول مذاکراتی که منجر به این نتیجه مثبت شد در عراق انجام گرفت. بغداد صحنه اتفاق مهم احیای روابط میان ایران و عربستان بود.

بورل تاکید کرد: قطعا این خبر خوبی است چرا که دو کشور روابط سختی داشتند اما تصمیم گرفتند که تعامل دیپلماتیک را از سر گرفته و سفرای خود را مبادله کنند. این مساله به ثبات منطقه کاهش تنش‌ها کمک می‌کند.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر احیای روابط عربستان و ایران بر توافق هسته‌ای گفت: برجام موضوع دیگری است. این توافق طرف‌های دولتی خاص خود را دارد. ما به کار روی آن ادامه می‌دهیم. روابط خوب عربستان و ایران برای هر چیزی خوب است اما برجام سازوکار خودش را دارد.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

تتلو مورد عفو قرار می‌گیرد؟ | عاطفه حاذق: پرونده در کمیسیون عفو در حال بررسی است

هشدار هلال احمر درباره خطر گرمازدگی از امروز

عراقچی: ما نمی‌خواهیم این جنگ ادامه پیدا کند، اما کاملاً برای آن آماده‌ایم | امکان بازگشت به یک توافق مذاکره‌شده وجود دارد

بازگشت صدیقی به نماز جمعه به نفع انسجام ملی بود؟

بانک جهانی گزارش داد؛ مشعل‌سوزی جهانی رکورد ۱۸ ساله زد

هشدار شرکت توزیع نیروی برق تهران به پرمصرف‌ها

برای جلوگیری از نفوذ چه اقدامی صورت گرفته؟ | پاسخ خطیب، وزیر اطلاعات در این خصوص

افزایش قیمت برنج، به‌خصوص برنج ایرانی در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست

اختلال دستگاه‌های پوز | شاپرک متهم است!

ویدیو؛ واکنش احساسی خبرنگار زن آمریکایی در ایران بعد از دیدن منزل یکی از شهدای هسته‌ای

جولانی: از عشایر می‌خواهیم آتش‌بس کامل را اجرا کنند

آماری از ثبت‌نام متقاضیان اربعین در سامانه سماح

استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور

دو کلمه حرف حساب | چرا GPS پرت و پلا می‌گوید؟!

پیشنهاد سردبیر
زندگی