۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۸:۴۵
شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۶۱۰۷۷

ادعای پسر نتانیاهو: آمریکا احتمالا به نیابت از ایران، به دنبال سرنگونی پدرم است

ادعای پسر نتانیاهو: آمریکا احتمالا به نیابت از ایران، به دنبال سرنگونی پدرم است
«یائیر نتانیاهو» پسر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، طی پستی در توئیتر، ادعای یک روزنامه‌نگار و حقوقدان آمریکایی را تکرار کرد و مدعی شد که وزارت خارجه آمریکا، احتمالا به نیابت از ایران، تلاش می‌کند که نتانیاهو را از قدرت عزل کند.

مارک لوین (Mark Levin)، مجری رادیو، وکیل، نویسنده، روزنامه‌نگار و مجری تلویزیون اهل ایالات متحده آمریکا است که دو هفته پیش در توئیتر نوشته بود: کنگره باید فورا ًاین موضوع را بررسی کند که وزارت امور خارجه احتمالا به نمایندگی از ایران در تلاش برای سرنگونی دولت نتانیاهو است.

شب گذشته، یائیر نتانیاهو، پست توئیتری یک کارشناس صهیونیست روابط بین‌الملل در این خصوص را مجدد پست کرد که نوشته بود: «مارک لوین گزارش می‌دهد که وزارت امور خارجه آمریکا با هدف سرنگونی نتانیاهو، احتمالا ًبه منظور بستن توافق با ایرانیان، پشت اعتراضات کنونی در اسرائیل قرار دارد».

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت نیز نوشت که یک مقام مسئول بلندپایه در هیأت همراه نتانیاهو در سفر به لندن نیز مدعی شد که «دو دولت آمریکایی عملا تلاش کرده‌اند تا نتانیاهو را از قدرت عزل کنند».

این مقام ارشد سیاسی که نتانیاهو را در سفر لندن همراهی می‌کند در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا بیش از حد در امور داخلی اسرائیل دخالت می کند یا خیر، گفت: «نه بیش از حد معمول. آن ها دو بار سعی کردند نتانیاهو را از قدرت خارج کنند. دخالت آشکاری در آن وجود داشت، پیش از این توسط کلینتون که به آن اعتراف کرده بود و بعدها توسط دولت اوباما. اکنون به آن سطح نرسیدیم اما به هر حال اکنون نیز رانشی در این خصوص وجود دارد».

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش در اقدامی نادر «مایک هرتزوگ» سفیر رژیم صهیونیستی در ایالات متحده را به دلیل لغو قانون جدایی در کنست احضار کرد و مراتب اعتراض خود را به این مسئله به او ابلاغ کرد. زیرا لغو این قانون می‌تواند راه را برای بازسازی چهار شهرک صهیونیستی که در سال ۲۰۰۵ در شمال کرانه باختری برچیده شدند، هموار کند.

وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا با هرتزوگ در وزارت خارجه ایالات متحده دیدار کرد و «نگرانی آمریکا در رابطه با قانون تصویب شده در کنست مبنی بر لغو جنبه‌های مهم قانون جدایی ۲۰۰۵، از جمله ممنوعیت ایجاد شهرک‌ در شمال کرانه باختری را به وی اعلام کرد».

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد آن‌ها همچنین درباره اهمیت پرهیز همه طرف‌ها از اقدامات یا لفاظی‌هایی که می‌تواند تنش‌ها را در آستانه ماه رمضان تشدید کند، گفت‌وگو کردند.

در این خصوص نیز این مقام ارشد صهیونیست نزدیک به نتانیاهو اظهار داشت: «وضعیت وخیم نیست.این امری ثابت است، ما در مورد شهرک‌سازی‌ها اختلاف داریم و تفاهم‌هایی نیز وجود دارد. ما در شرم الشیخ نشست داشتیم، آن‌ها تلاش‌های ما را برای جلوگیری از تشدید به طور جدی درک می‌کنند..در خصوص قانون لغو جدایی، ما از تعهدات خود تخطی نکرده‌ایم».

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو در چهارم ماه ژانویه سال جاری میلادی طرحی برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظام قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند. امری که موجب آغاز موجی از تظاهرات‌ها و اعتراضها در جامعه صهیونیستی شد و از ۱۲ هفته پیش تاکنون ادامه دارد و موج اعتراضات به یگان‌های مختلف ارتش این رژیم نیز سرایت کرده است.

 

منبع خبر : فارس
منبع: فارس
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
پیشنهاد سردبیر
زندگی