يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۶۱۰۷۹

ترامپ: پیامدهای اعلام جرم علیه من «مرگ و تخریب» خواهد بود

ترامپ: پیامدهای اعلام جرم علیه من «مرگ و تخریب» خواهد بود
چند ساعت پس از آنکه دادستان‌های نیویورکی که روی مسئله پرداخت حق‌السکوت از طرف دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا، به یک ستاره فیلم‌های بزرگسالان تحقیق می‌کنند، اعلام کردند که از هیچ چیز هراسی ندارند، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا درباره «مرگ و نابودی» در صورت مواجه شدن با اتهام‌های مجرمانه، هشدار داد.

به گزارش ایندیپندنت، اظهارات دونالد ترامپ ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تازه‌ترین مورد از رشته حملات لفظی او به الوین برد، دادستان منطقه‌ای منهتن، است. ترامپ شنبه گذشته پیش‌بینی کرده بود که قرار است سه روز پس از آن دستگیر شود؛ پیش‌بینی‌ای که تا امروز به واقعیت تبدیل نشده است.

ترامپ ادعا می‌کند شکستش در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا حاصل تقلب بود. ادعای رئیس جمهوری سابق آمریکا باعث شد تا شماری از حامیانش در ششم ژانویه ۲۰۲۱ مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کنند و تعدادی از آنها نیز به کنگره حمله کردند تا اعتراض‌شان به تایید شدن ریاست جمهوری بایدن را اعلام کنند؛ حمله‌ای که منجر به کشته شدن تعدادی از ماموران انتظامی شد.

دونالد ترامپ اعلام کرده است که قصد دارد بار دیگر در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ شرکت کند. او در شبکه اجتماعی «سوشال‌تروث» چنین نوشت: «چه کسی می‌تواند شخص دیگری را - در این مورد رئیس‌جمهوری سابق ایالات متحده- که آرای‌ او از تمامی رئیس‌جمهوری‌های مستقر در تاریخ آمریکا بیشتر بوده و نامزد پیشرو حزب جمهوری‌خواه است، متهم به جرم کند، آن هم وقتی که همه می‌دانند هیچ جرمی صورت نگرفته و همه می‌دانند که مرگ و ویرانی احتمالی در چنین اتهام دروغینی می‌تواند برای کشور فاجعه‌بار باشد؟»

دفتر الوین برگ روز پنجشنبه در نامه‌ای به روسای کمیته‌های جمهوری‌خواه در کنگره، موضع آن‌ها در قبال تحقیق درباره دفتر او را به چالش کشید و گفت ترامپ در پست روز شنبه خود «این پیش‌بینی نادرست را مطرح کرد که بازداشت خواهد شد».

دادستان برگ در نامه فوق، تقاضای رئیس کمیته‌های کنگره برای دریافت اسناد مربوط به مکاتبات و ارتباطات و اسناد را «تجاوز غیرقانونی به استقلال نیویورک» توصیف کرده است.

استورمی دنیلز، بازیگر و کارگردان فیلم‌های بزرگسالان که نام اصلی‌اش استفانی کلیفورد است، ادعا کرده است که در ازای سکوت درباره رابطه‌ خود با ترامپ در سال ۲۰۰۶، مبلغی مشخص دریافت کرده است.

ترامپ هرگونه رابطه با دنیلز را رد می‌کند و می‌گوید جرمی مرتکب نشده و معتقد است که تحقیقات با انگیزه سیاسی انجام می‌شود.

هیات‌ منصفه بزرگ منهتن که در حال تحقیق درباره ترامپ است هفته آینده بار دیگر تشکیل جلسه خواهد داد.

در موردی جداگانه، دادستان‌های جورجیا روی تلاش‌های ترامپ به‌منظور ابطال شکست انتخاباتی خود در آن ایالت و همچنین تلاش او برای حذف اسناد محرمانه از کاخ سفید پس از پایان دوره ریاست جمهوری‌اش تحقیق می‌کنند.

دونالد ترامپ قرار است امروز (شنبه) در یک گردهمایی انتخاباتی در شهر واکوی، واقع در ایالت تگزاس، حاضر شود.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

پیشنهاد سردبیر
زندگی